tag:blogger.com,1999:blog-8206931392147301355.post1394067121114585822..comments2024-01-25T10:06:44.177-08:00Comments on لذت آشپزی: Salmon in TerrinProshathttp://www.blogger.com/profile/09074605711793285100noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8206931392147301355.post-75649608959255459792011-02-21T23:57:50.857-08:002011-02-21T23:57:50.857-08:00مرسی عزیزممرسی عزیزمهانیهhttp://hanichef.blogfa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8206931392147301355.post-38679251077255541462011-02-21T19:59:30.315-08:002011-02-21T19:59:30.315-08:00che khoshgele ghiyafash hatman ham khoshmazas ummm...che khoshgele ghiyafash hatman ham khoshmazas ummmmشکموhttps://www.blogger.com/profile/09927017933858847222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8206931392147301355.post-77655404501137691852011-02-21T14:05:34.151-08:002011-02-21T14:05:34.151-08:00نه هانی جون. تو خمیررو تو قالب انداختی یا باید خم...نه هانی جون. تو خمیررو تو قالب انداختی یا باید خمیر رو جم کنی تا روشو بپو شونی یا اینکه خمیری که داخل ظرف انداختی رو تا لبه قالبت بیاری و بعد ببری. حالا یه ظرف داری که توش خمیر و موادت اما روش بازه پس حالا یه تیکه دیگه خمیر رو به شکل مستطیل پهن کن تا رو موادتو بتونی بپوشونی در واقع واسه خمیرت یه در از جنس خمیر درست میکنی.<br /><br /> حالا یه پست دیگه میزارم و با عکس توضیح میدمProshathttps://www.blogger.com/profile/09074605711793285100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8206931392147301355.post-977196328884717102011-02-21T12:12:33.879-08:002011-02-21T12:12:33.879-08:00پروشات جونم.....ممنون.من یه بار از این ظرفا دیدم ک...پروشات جونم.....ممنون.من یه بار از این ظرفا دیدم که درش شکل ماهی بود..هرچی نگاه کردم نفهمیدم چطور میشه ازش استفاده کرد.... فروشنده هم فقط میگفت قالبه!! حالا هم یکم مبهم موند برام.یعنی خمیر روی درش میذاری که شکل اونو بگیره و مثل در بشه واسه خمیر زیری؟هانیهhttp://hanichef.blogfa.comnoreply@blogger.com