نون لواش
با ۳ پیمانه آرد شروع کنید
آب نیم گرم ۱.۵ پیمانه + نمک و کمی روغن زیتون. اینقدر ورز میدین تا لطیف بشه یادتون باشه زیاد آرد اضافه نکنین چون نون خشک میشه
بعد بلافاصله میتونین یه تابه رو روی گاز بذرید تا داغ بشه و خمیر پهن شده رو توش بندازید سریع شروع میکنه به پف کردن کمی که برشته شد بر میگردونین طرف دیگرو میندازید
اگه میخواین زمان بیشتری نون بمونه با فرچه روش کمی کاره بمالید یا کمتر برشته کنید
سلام خیلی ممنون از سایت خیلی قشنگ و لذیذتون
ReplyDeleteمن که خیلی گرسنم شد. حتما یکی از این غذاهای خوشمزه را درست می کنم. موفق باشید
خواهش میکنم خانوم قابل شما رو نداره
ReplyDeleteche nune bahali hatman dorost mikonam
ReplyDelete