Pages


رول اسفناج




















اول خمیر پای رو آماده کنید یا بخرید. من از نوع آماده اینجا استفاده کردم.

از اسفناج بورانی درست کنید من اینجا به جای پیاز از تره فرنگی استفاده کردم و کمی سیب زمینی نیم پزا (رنده شده) رو بهش اضافه کردم . کمی که سرخ شد کمی خامه اضافه کنید و بگذارید آب آن گرفته شود. نمک او فلفل او .... با توجه به ذائقه خودتون اضافه کنید

بعد مواد را داخل خمیر پای بر زید میتونید خمیر را هر طور که دوست درین فرم بدین. داخل سینی فرر بچنید (۱۸۰-۲۰۰ سانتیگراد) روی رولها میتونید کمی خمه بمالید یا کره..... هر وقت طلائی شد آماده است نوش جون کنید امیدوارم خوشتون بیاد ......



No comments:

Post a Comment