Pages

پای یا پیراشکی گوشت ۱

اینم یه مدل دیگه از پیراشکی گوشت





آشپز : پروشات خانوم

تدارکات، صحنه آرا و نور پرداز: خواهر شوهر عزیزم جاش خالی‌ کلی‌ باهاش حال کردم

طرز تهیه خمیر پای و پیراشکی رو قبل توضیح دادم



فقط مواد داخل پیراشکی میتونه به دلخواه شما تغییر کنه اینبار من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم به اضافه ادویه و رب گوجه. کاملا سرخ کردم و داخل خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا یادتون نره. روی پیراشکی رو شیر بمالید و کره داخل با فویل نیم ساعت با حرارت ۲۲۰ س و ۱۵ دقیقه بدون فویل.






4 comments:

  1. عالییییی

    عجب ذوق و سلیقه و استعدادی شما دارین

    من تازگیا اینجا را پیدا کردم و از هنرتون لذت میبرم

    موفق باشین
    یه هموطن از ایران

    ReplyDelete
  2. ممنون هموطن عزیز خوش حالم که خوشتون اومده
    .

    ReplyDelete
  3. welcome back dearie. delemoon tang shode bood vase aksaye khoshmazzat;)

    ReplyDelete
  4. براوو از این وبلاگ عالی

    ReplyDelete