اینم یه مدل دیگه از پیراشکی گوشت
تدارکات، صحنه آرا و نور پرداز: خواهر شوهر عزیزم جاش خالی کلی باهاش حال کردم
طرز تهیه خمیر پای و پیراشکی رو قبل توضیح دادم
فقط مواد داخل پیراشکی میتونه به دلخواه شما تغییر کنه اینبار من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم به اضافه ادویه و رب گوجه. کاملا سرخ کردم و داخل خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا یادتون نره. روی پیراشکی رو شیر بمالید و کره داخل با فویل نیم ساعت با حرارت ۲۲۰ س و ۱۵ دقیقه بدون فویل.
عالییییی
ReplyDeleteعجب ذوق و سلیقه و استعدادی شما دارین
من تازگیا اینجا را پیدا کردم و از هنرتون لذت میبرم
موفق باشین
یه هموطن از ایران
ممنون هموطن عزیز خوش حالم که خوشتون اومده
ReplyDelete.
welcome back dearie. delemoon tang shode bood vase aksaye khoshmazzat;)
ReplyDeleteبراوو از این وبلاگ عالی
ReplyDelete