Pages

ته چین اسفناج

ته چین اسفناج










۳ پیمانه برنج و ۱ پیمانه ماست و ۳ عدد زرده تخم مرغ و مقداری زعفران و و کمی‌ روغن مایع را مخلوط میکنیم
اسفناج روی حرارت با یک حبه سیر و کمی نمک میگذاریم با آب خودش بپزد و نرم شود بعد با کمی روغن تفت میدهیم. نیازی به سرخ کردن ندارد فقط باید تفت بخورد
در صورت تمایل اسفناج را با زرشک یا کمی‌ گوشت چرخ کرده سرخ شده مخلوط می‌کنیم
روغن رو تو قابلمه بریزید کمی‌ که داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست ،... را به آن اضافه می‌کنیم سپس مخلوط اسفناج را روی مواد به آرامی پهن می‌کنیم و در آخر مابقی مخلوط برنج و ماست را روی اسفناج می‌ریزیم و مانند برنج معمولی‌ دم می‌گذاریم




No comments:

Post a Comment