Pages

اسپاگتی با اسفناج



اسپاگتی بااسفناج و پنیر پارمسان




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


اسفناج یخ زده رو با کارد چند تکه کردم.پیاز و سیر رو هم جداگانه با کره تفت دادم و با اسفناج اضافه کردم البته وقتی‌ آب اسفناج گرفته شد به علاوه پنیر رکلت اضافه کردم و کمی‌ هم عصاره سبزیجات اضافه کردم
.  نمک و فلفل و جوز هندی و کمی خامه ریختمو خیلی زود خاموش کردم.

باید حواستن باشه که به موقع اسپاکتی رو هم آماده کنید که وقتی سس تون آماده می شه یه دفعه سرو کنید.  میتونید وقتی‌ سرو کردین روغن زیتون و پنیر پارمسان رو هم روی اسپاگتی بریزین
مرحله آخر نوش جان





1 comment:

  1. this looks really good. i like spinach alot, and of course who doesn't like pasta with good cheese... I will try making this myself as soon as i find the cheese you Swiss gal used!;) I might add some cherry tomato to it as well, just to add to the color palate.

    ReplyDelete