بستنی زعفرانی با خامه
این بدون استفاده از دستگاه تهیه شده
این بستنی هم با استفاده از دستگاه تهیه شده
دستگاه بستنی ساز حدود ۲۰% کیفیت رو بهتر میکنه به عقیده من ولی اصل کار استفاده به موقع ازثعلب است که باید حتما باید بعد از به جوش آمد شیر و شکر اضافه بشه
مواد لازم
شير1 كيلو
شكر250 گرم
ثعلب3گرم
نصف استكان گلاب
زعفران سائيده
خامه100 گرم
طرز تهيه:
شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده خامه و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود
در این مرحله میتوانید برای بافت دار شدن بستنی یک زرده تخم مرغ را هم با همزن به مواد اضافه کرده و مجددا در فریزر بگذارید . هم زدن را به فواصل نیم تا ۱ ساعت چند بار ادامه دهید . اگر دستگاه بستنی ساز دارید که چه بهتر اگر نه بگذارید حد عقل ۷ - ۸ ساعت در فریزر بماند. و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را بیرون آورده و در دمای آشپزخانه بگذارید بعد سرو کنید. اگر بستنی را با خامه دوست دارین به صورت زیر عمل کنید
در این مرحله میتوانید برای بافت دار شدن بستنی یک زرده تخم مرغ را هم با همزن به مواد اضافه کرده و مجددا در فریزر بگذارید . هم زدن را به فواصل نیم تا ۱ ساعت چند بار ادامه دهید . اگر دستگاه بستنی ساز دارید که چه بهتر اگر نه بگذارید حد عقل ۷ - ۸ ساعت در فریزر بماند. و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را بیرون آورده و در دمای آشپزخانه بگذارید بعد سرو کنید. اگر بستنی را با خامه دوست دارین به صورت زیر عمل کنید
خامه به اندازه دلخواه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.
rastesh in manam ke bayad begam cheghadr aali booood
ReplyDeleteNoooshe jaan Agha Reza....
ReplyDeletemaryam
Asheghetam, proshat mashtyy,
ReplyDeleteLove You all ....
ReplyDeleteسلام خانم گٔل. اگه لطف کنی و بگی ثعلب چیه؟ ممنون میشم :-)
ReplyDeleteبه به آقای خیّاط باشی امروز برای اولین بار وبلاگتون رو دیدم و خیلی خوشم اومد واسه همین لینکتون کردم راستش ثعلب گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.
ReplyDeleteتو ایران توی فروشگاهها و لوازم قنادی و دارو گیاهی پیدا میشه. در خارج از ایران تو مغازه های ترکی یا عربی به اسم صحلب فروخته میشه که کمی دون دونه به جای پودری
متشکر خانم گٔل. فکر کردم امروز بعد از کار یک سریع به یکی از این فروشگاههای اورینت اینجا بزنم.. اگر موفق شدم و اینو پیدا کردم حتما بستنی رو درست میکنم و جاتون رو خالی میکنم. البته به شما هم خبرش رو میرسونم.
ReplyDeleteثعلب به آلمانی یا فرانسه چی میشه؟ از کدوم فروشگاه تهیه کردین؟
ReplyDeleteممنونم
Salep purchased from a middle eastern store is not usually pure(mixed with cornstarch and other additive). You have to add more than 3g may be up to 10g.
ReplyDelete