Pages

سس بشامل










طرز تهیه سس بشامل
  






























این سس کاربرد زیادی تو آشپزی داره مثلا از این سوس برای تهیه بیف سترگانف، موسکا (نوعی گراتن گوشت و سبزیجات متعلق به کشورهای اروپای شرقی‌) و حتا  واسه سس ماکارونی‌ و پاستا هم استفاده می‌شه . این دستور رو به اون سس بشامل پایه داشته باشید تا بعد با انواع مختلف اون و غذاهأی که با این سس درست می‌شه خدمت برسم.


مواد لازم:








برای تهیه 2 پیمانه سس:
کره100 گرم
شیر4 دسی لیتر
آرد سفید4 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل به مقدار لازم



طرز تهيه






کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد
 آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود.
 حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود

بر اساس تجربه شخصیم اضافه کردن یک تخم مرغ کاملا زده شده نتیجه رو بهتر میکنه

2 comments:

  1. بلاگ شما بسیار با سلیقه است
    خوشحالم که اینجا رو از طریق شکمو پیدا کردم
    دوست داشتی مهمان سفره من شو
    شاد باشی

    ReplyDelete
  2. mamnooonam dooost azizam hatman .....

    ReplyDelete