شیرینی نارگیلی
۲ سفیده تخم مرغ یا ۵۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق چایی خوری
پودره نارگیل ۸۰ گرم
روغن مایه ۲۰ تا ۲۵ گرم
این مواد برای ۱۲ دونه کافیه میتونین مواد رو به راحتی ۲ برابر کنین
شکر وسفیده را مخلوط می کنیم روی حرارت کم هم میزنم تاجای که تماممواد کاملا حل شود بهترین روش استفاده از دبل بویلر یا همون روش بن ماری دقت کنین که مواد فقط گرم شوند قرار نیست که اونارو بپزیم. بعد آبلیمو و پودر نارگیل و روغن به آن اضافه کرده وهم میزنیم بعدازخنک شدن مایه با قاشق ا ترتیب روی سنی فر میچینیم میزنیم داخل قیف با ماسوره درشت هم میتونین بریزین ولی من از این قاشق هااستفاده کردم ملون بالر
سنی را داخل فر بادرجه 180 میگزاریم حدود 10-15 دقیقه
به به پروشات جون عالی شده
ReplyDeleteمن 2-3 بار درست کردم اما هر بار میچسبه به کاغذ و کنده نمیشه چیکار کنم اصلا خوب در نمیاد
مرسی عزیزم ساله نو مبارک ایشالا امسال هم مثل پارسال موفق و پر کار باشی ما هم از هنرات استفاده کنیم. راستش من واسه بار اول درست کردم خیلی خوب در اومد میخوای این دستور رو امتحان کن ببین چی میشه روغن یادت نره
ReplyDeletesaleeeeeee nooe shoma ham mobarak dost joonam eshalah sali por az shadi va movafaghiyat pishero dashte bashi
ReplyDeleterastesh haminjori dorost kardam ama michasbe :((
من امسال برای اولین بار شیرینی نارگیلی درست کردم بد نشد. مرسی
ReplyDeleteآی ببخشید یادم رفت سال نو را تبریک بگم
ReplyDeleteسال نو مبارک:P
نوش جونت نرگس جان و ساله نو شما هم مبارک. اگه دوست داشتی عکس کارات رو واسم بفرست تا اینجا به اسم خودت معرفی کنم
ReplyDeleteسلام پروشات جون. من این شیرینی رو درست کردم به خوبی کار شما که نمیشه ولی بد نشد. چون آقای شوهر همه رو عصرانه خورد. کلی مرسی خانمی
ReplyDelete