نون ساندویچی
من عاشق نون و نون پختن تو خونه هستم هیچی لذت بخش تر از بوی نون تازه خونگی نیست
گرم آرد ۳۸۰
یک قاشق چایی خوری مخمر
۲ قاشق چایی خوری شکر
۲ قاشق چایی خوری نمک
آب یا شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره ۳۰ گرم نرم شده
اول مواد خشک رو با هم مخلوط کنین . بعد مایعات را اضافه کنین و .اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۳ تا۴ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد
برای این نون لازم نیست که اول مخمر را اکتیو کنین چون خودش در زمان استراحت خمیر فعال میشه. بعد از اینکه حجم خمیر ۲ برابر شد رو یه میز آرد میریزین و حسابی ورز میدین تا هوای اضافی خمیر خارج بشه بعد با وردنه پهن و بعد رول میکنین
یادتون باشه که حتما روش را چاک بدین وگرنه نوناتون تو فر میترکه
دوباره ۲۰ دقیقه میذارین بمونه تا ور بیادبعد توفر میگذارین این ۲ مرحله مهمه یادتون باشه روی خمیر رو وقتی داخل فر میزارین کمی آب سپری کنین بیست دقیقه تا نیم ساعت با دمای درجه سانتیگراد
۱۸۰
واي عجب نونهايي، پروشات باور كن اينو ديگه درست مي كنم، بوش تا اينجا اومد
ReplyDeleteYou should change your introduction from "PhD student" to "Doctor" now:)
ReplyDeletenot yet Leila jan after my defense exam on July 14th
ReplyDeletemamnoon az postaye khoobetoon.ye soal dashtam: mishe too dastooraye nooni ke midin az arde whole wheat estefade kard?
ReplyDeletemerc
shoma lotf darin khanoom Pegah. bale ba whole wheat flour ham mishe man kheili estefadeh mikonam ama nesf ard sefid nesf whole wheat mirizam,
ReplyDelete