میرزا قاسمی با مینی بربری خونگی
دوستان و خوانندگان عزیز سلام چند روز پیش وبلاگ دوست عزیزی رو میدیدم که خوراک های شمالی خوش آب و رنگی میپزه که آدم هوش و هواسش را پاک از دست میدهجالب اینجاست که بلاگ ایشون هم, هم اسم بلاگ منه بله لذت آشپزی اونم با هانی خانوم.
خلاصه شدیدا هوس شمال رو کردم و اولین چیزی که تو ذهنم اومد میرزا قاسمی بود خدای من اینقدر واسه درست کردن و خوردنش عجله کردم که فرصت نشد چند تا عکس از مراحل آمده سازیش بگیرم. هر چند که من نه وقت کافی واسه عکسای مرحله ی دارم نه کسی که اینکارو بکنه تازه وقتی هم که از کار و درس میام خونه با عجله تمام کار هارو انجام میدم که اگر همیشه بخوام عکس بگیرم هم زمان رو از دست میدم هم شام شب رو. ولی تمام سعی خودم رو میکنم که از قسمت های مهم حتما عکس بگیرم.با این میرزا قاسمی من چند تا مینی بربری هم درست کردم ، عکسها و لینک را در انتهای پست ببینید جای همه خالی، بی نهایت خوشمزه شده بود و هر دومون از حد مجاز و قانونی و خدا پسندانه بیشتر خوردیم
خلاصه شدیدا هوس شمال رو کردم و اولین چیزی که تو ذهنم اومد میرزا قاسمی بود خدای من اینقدر واسه درست کردن و خوردنش عجله کردم که فرصت نشد چند تا عکس از مراحل آمده سازیش بگیرم. هر چند که من نه وقت کافی واسه عکسای مرحله ی دارم نه کسی که اینکارو بکنه تازه وقتی هم که از کار و درس میام خونه با عجله تمام کار هارو انجام میدم که اگر همیشه بخوام عکس بگیرم هم زمان رو از دست میدم هم شام شب رو. ولی تمام سعی خودم رو میکنم که از قسمت های مهم حتما عکس بگیرم.با این میرزا قاسمی من چند تا مینی بربری هم درست کردم ، عکسها و لینک را در انتهای پست ببینید جای همه خالی، بی نهایت خوشمزه شده بود و هر دومون از حد مجاز و قانونی و خدا پسندانه بیشتر خوردیم
خوب طرز تهیه میرزاقاسم را میتونین تو وبلاگ هانی عزیز ببینید من با اجازه بزرگتر ها کمی تغیر دادم و اینکه نسبت گوجه را بیشتر کردم یعنی ۳ تا با دنجون و ۲ تا گوجه بزرگ و گوجه هارو هم ریز کردم وجداگونه گذاشتم تاحسابی آبش جم شه و ۱ قاشق هم رب گوجه زدم بعد به بادنجون های کبابی پوست کنده با روغن کرمانشاهی تفت داده شده اضافه کردم بقیه داستان روتو بلاگ این دوست عزیز ما ببینید شمالی های عزیز به بزرگی خودتون ببخشین و امیدوارم که تغیرات داده شده اصالت این خوراک را دچار خدشه نکرده باشه.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه تا پست بعدی خدا نگهدار.....
uuuuuuuuuuum asheghetam mirza ghasemiiii mimiram barat non barbari
ReplyDeletein ghazahaye hani manam koshte bavar kon
non barbarihatam kheyli naz shodan noshe joonet
mamnooooooooon azizam man har hafteh taghriban noon barbari dorost mikonam loool
ReplyDeletevay vay, proshat mikoshamet, dokhtar ajab mirzaghasemii dorost kardia, mahshare khanoom, dastet tala, dirooz manam dorost kardam o rob ham zadam, in noon barbari hatam ke koshte mano, akharesh mano be shagedi ghabool nakardi :D
ReplyDeleteman ke daram already shagerdi mikonam. hani khanoom
ReplyDeleteسلام!
ReplyDeleteبابا ایول هم غذاهاتون خیلی اشتها برانگیزه هم سفره چینی تون هنری
احسند و صد احسند!
شما اگه رستوران باز کنید که همه رستورانهای شهرتون بایست تعطیل کنن. موفق باشی! ممد از سوئد
ممد عزیز از سوئد. ممنون از کامنتتون که کلی به من انرژی داد. پاینده باشین
ReplyDeleteپروشات