مخصوص پوپک خواهر گلم طلا بانو
دستور این غذا از مادر بزرگم است ماه منیر خانم خدا رحمتشون کنه
این یه پلو کرمانشاهی است که با لپه و گوشت تیکه درشت که بهتره با استخوان باشه درست میشه البته میتونید با گوشت چرخ کرده هم درست کنید که دیگه پلو سوسولی میشه و کرمانشاهی نیست
اندازه مواد رو به عهده خودتون میزارم چون زیاد و کم بودنش بسته به میل خودتونه و مثل خمیر و کیک ،.... مشکل ساز نیست. بعضیها با گوشت بیشتر دوست دارن بعضیها کمتر
خوب گوشت رو با پیاز سرخ میکنید و ادویه میریزید مثل زردچوبه، فلفل و پودر سیر یا خود سیر _فقط ۱ - ۲ حبه یه بوته سیر نریزی یه وقت پلو هندی میشه_ و نمک، من همیشه توی گوشت گلپر میریزم چون خیلی عطرشو دوست دارم. کمی که گوشت سرخ شد و طعم ادویه هارو گرفت لپه رو که قبلا خیس کردین اضافه میکنید. من این دفعه کمی زرشک هم اضافه کردم ولی ضروری نیست تازه گوشت با استخوان و درشت هم نداشتم. خوب بعدش زعفران دم کشیده رو با نصف لیوان آب به مخلوط گوشت اضافه میکنید و روی شعله ملایم میزارید تا گوشت و لپه پخته بشه . کمی که آبش جم شد مواد رو لایه لایه داخل پلو آبکش شده میریزید و مثل پلو معمولی با حرارت نسبتا بالا نه ماکزیمم، صبر میکنید تا کمی بخار کنه _ کرمانشاهیها میگن تا بوق کنه _ بعد آب و روغن میریزید دم کنی _ کرمانشاهی : در خفه کن_ میزارید، حرارت رو کم میکنید و منتظر میشین تا دم بکشه
اینم از دستور قاپلی کرمانشاهی ! نوش جان
دستور این غذا از مادر بزرگم است ماه منیر خانم خدا رحمتشون کنه
این یه پلو کرمانشاهی است که با لپه و گوشت تیکه درشت که بهتره با استخوان باشه درست میشه البته میتونید با گوشت چرخ کرده هم درست کنید که دیگه پلو سوسولی میشه و کرمانشاهی نیست
اندازه مواد رو به عهده خودتون میزارم چون زیاد و کم بودنش بسته به میل خودتونه و مثل خمیر و کیک ،.... مشکل ساز نیست. بعضیها با گوشت بیشتر دوست دارن بعضیها کمتر
خوب گوشت رو با پیاز سرخ میکنید و ادویه میریزید مثل زردچوبه، فلفل و پودر سیر یا خود سیر _فقط ۱ - ۲ حبه یه بوته سیر نریزی یه وقت پلو هندی میشه_ و نمک، من همیشه توی گوشت گلپر میریزم چون خیلی عطرشو دوست دارم. کمی که گوشت سرخ شد و طعم ادویه هارو گرفت لپه رو که قبلا خیس کردین اضافه میکنید. من این دفعه کمی زرشک هم اضافه کردم ولی ضروری نیست تازه گوشت با استخوان و درشت هم نداشتم. خوب بعدش زعفران دم کشیده رو با نصف لیوان آب به مخلوط گوشت اضافه میکنید و روی شعله ملایم میزارید تا گوشت و لپه پخته بشه . کمی که آبش جم شد مواد رو لایه لایه داخل پلو آبکش شده میریزید و مثل پلو معمولی با حرارت نسبتا بالا نه ماکزیمم، صبر میکنید تا کمی بخار کنه _ کرمانشاهیها میگن تا بوق کنه _ بعد آب و روغن میریزید دم کنی _ کرمانشاهی : در خفه کن_ میزارید، حرارت رو کم میکنید و منتظر میشین تا دم بکشه
اینم از دستور قاپلی کرمانشاهی ! نوش جان
kheili gazahaye bahali dari shoma,khosoosan ke be onvane Kermanshahi sabtesh kardi dige fogholadas.daste golet dard nakone.
ReplyDelete