Pages

قاپلی کرمانشاهی

قاپلی کرمانشاهی
مخصوص پوپک خواهر گلم طلا بانو

دستور این غذا از مادر بزرگم است ماه منیر خانم خدا رحمتشون کنه



































این یه پلو کرمانشاهی است که با لپه و گوشت تیکه درشت که بهتره با استخوان باشه درست می‌شه البته میتونید با گوشت چرخ کرده هم درست کنید که دیگه پلو سوسولی میشه و کرمانشاهی نیست






اندازه مواد رو به عهده خودتون میزارم چون زیاد و کم بودنش بسته به میل خودتونه و مثل خمیر و کیک ،.... مشکل ساز نیست. بعضی‌‌ها با گوشت بیشتر دوست دارن بعضی‌‌ها کمتر


خوب گوشت رو با پیاز سرخ می‌کنید و ادویه می‌ریزید مثل زردچوبه، فلفل و پودر سیر یا خود سیر _فقط ۱ - ۲ حبه یه بوته سیر نریزی یه وقت پلو هندی می‌شه_ و نمک، من همیشه توی گوشت گلپر می‌ریزم چون خیلی‌ عطرشو دوست دارم. کمی‌ که گوشت سرخ شد و طعم ادویه هارو گرفت لپه رو که قبلا خیس کردین اضافه می‌کنید. من این دفعه کمی‌ زرشک هم اضافه کردم ولی‌ ضروری نیست تازه گوشت با استخوان و درشت هم نداشتم. خوب بعدش زعفران دم کشیده رو با نصف لیوان آب به مخلوط گوشت اضافه می‌کنید و روی شعله ملایم میزارید تا گوشت و لپه پخته بشه . کمی‌ که آبش جم شد مواد رو لایه لایه داخل پلو آبکش شده می‌ریزید و مثل پلو معمولی‌ با حرارت نسبتا بالا نه ماکزیمم، صبر می‌کنید تا کمی‌ بخار کنه _ کرمانشاهی‌ها میگن تا بوق کنه _ بعد آب و روغن می‌ریزید دم کنی‌ _ کرمانشاهی : در خفه کن_ میزارید، حرارت رو کم می‌کنید و منتظر میشین تا دم بکشه


اینم از دستور قاپلی کرمانشاهی ! نوش جان

















1 comment:

  1. kheili gazahaye bahali dari shoma,khosoosan ke be onvane Kermanshahi sabtesh kardi dige fogholadas.daste golet dard nakone.

    ReplyDelete