Pages

خمیر پیراشکی و پای

خمیر پیراشکی و پای






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 





   طرزتهیه خمیر پیراشکی و پای

 آرد۲۵۰گرم

یک قاشق چایی خوری مخمر

یک قاشق چایی خوری شکر

یک قاشق چایی خوری نمک

آب یا شیر ۱۵۵ میلی‌ لیتر


 روغن کرمونشاهی یا کره۱۵ الی ۲۰ گرم

همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۲ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد . بعد با وردنه پهن میکنین داخل همون قابلمه میذارید و خمیر رو میبندین روش هم شیر یا خامه میمالید و کمی روغن که خوش باشه البته با درب ۴۰ مین با درجه ۱۸۰ س

و ۱۰ ۲۰ مین هم بدون درب حرارت هم خودتون بسته به اینکه چقدر میخواین روش برشته بشه تعیین میکنین ۱۸۰ تا ۲۰۰ خوبه

بعدش هم دیگه نوش جان




No comments:

Post a Comment