Pages

خمیر پای۲

خمیر ۲
 _مخصوص انواع تارت و پای _




















از آنجا که در خمیر این تارت شکر استفاده نمی‌شه  بنابرین طعم قالب طمم مواد پر کننده تارت یا پای می‌باشد. در این صورت شما میتوانید آن را با انواع کرم‌های شیرین و میوه پر کنید  مثل تارت توت فرنگی‌ یا پای سیب  یا اینکه خمیر را با سبزیجات، گوشت و یا مرغ پر کنید

مواد لازم برای تهیه خمیرتارت

۲/۳ پیمانه روغن نباتی جامد
۱ قاشق غذاخوری سر پر کره بدون نمک
۲ پیمانه آرد گندم کامل شما میتونید از آرد سفید هم استفاده کنید
۱/۲ قاشق چأی خوری نمک
۷ قاشق غذاخوری آب بسیار یخ



کره و روغن رو با نمک داخل ظرف می‌ریزیم و با پشت چنگال به هم میزنید آروم و با حوصله، خمیر خیلی‌ حساسه و با اونایی که عجلهٔ دارند خوب تا نمیکنه. به تدریج و مرحله به مرحله آب رو اضافه می‌کنید تمام آب رو یک جا نریزید و سعی‌ کنید در هر مرحله خوب با چنگال مواد رو صاف کنید تا خمیر یکدست بشه.
بعد آروم با دست شروع کنید به ورز دادن فقط ۲ - ۳ دقیقه بعد خمیر رو داخل سلفن یا نایلن فریزر بذارید و مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال.
این مقدار مقدار فقط برای یک لایه خمیر بزرگ کافیه و اگر پای سیب رو در ظرف بزرگ درست میکنید باید یک لایه دیگه هم برای روی پای آماده کنید دقیقا به اندازه مواد بالا و درست به همین روش. این خمیر رو میتونید به مدت چند هفته هم در فریزر نگاه داری کنید و خراب نمی‌شه فقط حتما بذرید یخش آب بشه و از میکرو ویو استفاده نکنید

      




4 comments:

  1. مريم- مامان رهامTuesday, 25 May, 2010

    !آخ جوووووون... من عاشق پاي سيبم

    ReplyDelete
  2. آخی مریم جون مامان رهام عزیز بیا تا برات درست کنم

    ReplyDelete
  3. پروشات جون وبلاگت عالیه مخصوصا به درد ما بی هنرهای دور از مامان و ایران می خوره :))
    میشه به جای روغن نباتی جامد از کره مناسب بیکینگ استفاده کرد؟

    ReplyDelete
  4. Shabnam aziz fekr nakonam moshkeli pish biad man emtehan nakardam vali motmaenam ok mishe chon bazi recipe ha aslan roghan nabati nadare. vali "vegetable shortening" ya hamoon roghan nabati hame ja peyda mishe.

    ReplyDelete