Pages

پای سیب


پای سیب
 به جرات می‌تونم بگم از بین صد‌ها پای سیبی که تا حالا درست کردم این بهترین بوده



















مواد لازم برای تهیه پای سیب

۵-۶عدد سیب متوسط پاک کرده و ورق شده . بهترین سیب برای پای سیب، نوع گرنی سمیت است چون ملسه و آب نمی‌ندازه

دارچین یک قاشق مربع خوری
شکر یک پیمانه اگر سیب ترش انتخاب کردین واگر نه کمتر شکر بریزید مخصوصا اگر زیاد شیرین دوست ندارین
خلال بادام هر چقدر دوست دارین.


خمیر پای نوع ۲ رو پهن می‌کنید و سیب هارو داخل خمیر می‌ریزید یک لایه سیب یک لایه خلال بادام. سپس شکر و دارچین رو اضافه می‌کنید و یک لایه خمیر رو روی مواد مثل شل پهن می‌کنید و لبه‌های خمیر رو به هم میبندین. یادتون باشه حتما چند برش روی خمیر ایجاد کنید تا پف نکنه و خمیر پاره بشه. روی خمیر حتما شیر بمالید و مقداری شکر پخش کنید.


دیگه باقیش سلیقه خودتونه گل و بلبل درست کنید و یا عشقولانه بازی‌ قالب درست کنید

۲۲۰ درجه س به مدت ۲۰ دقیقه با فویل و ۳۰ دقیقه بدون فویل ردیف پائین البته اگر از ظرف سفالی استفاده می‌کنید در غیر این صورت ردیف وسط بذرید و حرارت رو هم کمتر.

3 comments:

  1. Today, On my way from dear finace's to home, I stopped by a small Amish cheese shop in the middle of nowhere, and bought a very good home made apple pie. Sometimes these long road trips have small payoffs:)

    ReplyDelete
  2. Jeerjeerak aziz! I highly suggest trying the specific version of Proshat Apple Pie but here in Switzerland hahah. I promise you never forget it. loooooooooool
    what an arrogant woman proshat!

    ReplyDelete
  3. :D with all pleasure, dearie. at first i thought you're saying that i try "making" it, but having to taste your homemade pie, would be a delight. some day, my friend, some day:)

    ReplyDelete