خمیر پای۲

خمیر ۲
 _مخصوص انواع تارت و پای _




















از آنجا که در خمیر این تارت شکر استفاده نمی‌شه  بنابرین طعم قالب طمم مواد پر کننده تارت یا پای می‌باشد. در این صورت شما میتوانید آن را با انواع کرم‌های شیرین و میوه پر کنید  مثل تارت توت فرنگی‌ یا پای سیب  یا اینکه خمیر را با سبزیجات، گوشت و یا مرغ پر کنید

مواد لازم برای تهیه خمیرتارت

۲/۳ پیمانه روغن نباتی جامد
۱ قاشق غذاخوری سر پر کره بدون نمک
۲ پیمانه آرد گندم کامل شما میتونید از آرد سفید هم استفاده کنید
۱/۲ قاشق چأی خوری نمک
۷ قاشق غذاخوری آب بسیار یخ



کره و روغن رو با نمک داخل ظرف می‌ریزیم و با پشت چنگال به هم میزنید آروم و با حوصله، خمیر خیلی‌ حساسه و با اونایی که عجلهٔ دارند خوب تا نمیکنه. به تدریج و مرحله به مرحله آب رو اضافه می‌کنید تمام آب رو یک جا نریزید و سعی‌ کنید در هر مرحله خوب با چنگال مواد رو صاف کنید تا خمیر یکدست بشه.
بعد آروم با دست شروع کنید به ورز دادن فقط ۲ - ۳ دقیقه بعد خمیر رو داخل سلفن یا نایلن فریزر بذارید و مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال.
این مقدار مقدار فقط برای یک لایه خمیر بزرگ کافیه و اگر پای سیب رو در ظرف بزرگ درست میکنید باید یک لایه دیگه هم برای روی پای آماده کنید دقیقا به اندازه مواد بالا و درست به همین روش. این خمیر رو میتونید به مدت چند هفته هم در فریزر نگاه داری کنید و خراب نمی‌شه فقط حتما بذرید یخش آب بشه و از میکرو ویو استفاده نکنید

      




4 comments:

مريم- مامان رهام said...

!آخ جوووووون... من عاشق پاي سيبم

Proshat said...

آخی مریم جون مامان رهام عزیز بیا تا برات درست کنم

shabnam said...

پروشات جون وبلاگت عالیه مخصوصا به درد ما بی هنرهای دور از مامان و ایران می خوره :))
میشه به جای روغن نباتی جامد از کره مناسب بیکینگ استفاده کرد؟

Proshat said...

Shabnam aziz fekr nakonam moshkeli pish biad man emtehan nakardam vali motmaenam ok mishe chon bazi recipe ha aslan roghan nabati nadare. vali "vegetable shortening" ya hamoon roghan nabati hame ja peyda mishe.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog

Loading...