گشنیز ، زنجبیل تازه ، سیر و جعفری و کمی نمک را با آبلیمو تازه مخلوط کنید و سطح ماهی را با آن به پوشانید حدود یک ربع تا بیست دقیقه بعد داخل تابه کمی روغن زیتون بریزید و کمی که داغ شد ماهی هارا داخل تابه بگذارید تا ۵ دقیقه سرخ شود نیازی به برگرداندن ماهیها نیست چون بافت سالمون خیلی ظریف است و به حرارت کمی نیاز داره. بعد از ۵ دقیقه ۱ پیمانه شراب سفید بریزید و بگذارید با حرارت کم بیست دقیقه دیگر روی حرارت بماند . آماده است
khodaeish salmon kheili bad booo e, harkarisham bokoni bazam boo mideh.
ReplyDeleteAkharin bar ke mahi khordam yadam nist bas ke hame mahia boo midan,
Albate sorry, chakere mahihaye shomaham hastim ha
پوپکی اگه سالمون برات درست کردم و بوو نداد تازه عاشقش هم شودی چی؟؟؟
ReplyDeleteرضا هم از این حرفا میزد هم در مورد صدف ، میگو و هم ماهی الان هر روز اینا رو سفارش میده.
ما ایرانیها خیلی بد ماهی درست میکنیم و تقریبا بافت ماهی رو میکشیم. مواد تازه و زمان پخت خیلی براز ماهی و خصوصان صدف مهمه.