واو، عکسها که واقعاً زیبا و تزئینات بسیار قشنگی داره، ظاهرشون که نشون میده در آشپزی بسیار حرفه ای هستین، چون ظاهر این غذاها رو تو رستورانهای اینجا هم کم میشه پیدا کرد. در هر صورت هراز چند گاه میام و لذت میبرم، راستی ماهی سلمون میخوام با روش شما درست کنم ببینم چطور میشه چون بقیه غذاهای اینجا برای من که بچه کوچیک دارم خیلی سخته و وقت گیر، موفق باشی خانم با سلیقه
مریم عزیز سلام ممنونم که گاهی به اینجا سر میزانی. ضمنا از این به بعد زمان تهیه و پخت و آماده سازی غذا هارو مینویسم. اینطوری راحت تر میشه برنامه ریزی واسه زمان کرد.به جز مواردی که به خمیر مربوط میشه باقی غذاها واقعا وقت گیر نیستن. از آنجایی که من هم گرفتار پایان نامهام هستم معمولان غذاهای سخت رو انتخاب نمیکنم. ضمنا انواع و اقسام خمیرهای آماده امروزه در سوپر مارکتها پیمیش بنا برین دیگه نیزی آماده سازی در منزل نیست. اما من عشق کار با خمیر نون هستم و تمام مراحل رو هم با وجود اینکه ماشین آشپزخانه و خمیر سازی دارم با دست انجام میدم یه جورایی لذت بخشه.
به زودی به محض اینکه دفاع کنم. یه بخشی رو به اسم غذاهای ۱ سوتی ۲ سوتی و نهایتان ۳ سوتی افتتاح میکنم.
واو، عکسها که واقعاً زیبا و تزئینات بسیار قشنگی داره، ظاهرشون که نشون میده در آشپزی بسیار حرفه ای هستین، چون ظاهر این غذاها رو تو رستورانهای اینجا هم کم میشه پیدا کرد. در هر صورت هراز چند گاه میام و لذت میبرم، راستی ماهی سلمون میخوام با روش شما درست کنم ببینم چطور میشه چون بقیه غذاهای اینجا برای من که بچه کوچیک دارم خیلی سخته و وقت گیر، موفق باشی خانم با سلیقه
ReplyDeleteمریم عزیز سلام ممنونم که گاهی به اینجا سر میزانی. ضمنا از این به بعد زمان تهیه و پخت و آماده سازی غذا هارو مینویسم. اینطوری راحت تر میشه برنامه ریزی واسه زمان کرد.به جز مواردی که به خمیر مربوط میشه باقی غذاها واقعا وقت گیر نیستن. از آنجایی که من هم گرفتار پایان نامهام هستم معمولان غذاهای سخت رو انتخاب نمیکنم. ضمنا انواع و اقسام خمیرهای آماده امروزه در سوپر مارکتها پیمیش بنا برین دیگه نیزی آماده سازی در منزل نیست. اما من عشق کار با خمیر نون هستم و تمام مراحل رو هم با وجود اینکه ماشین آشپزخانه و خمیر سازی دارم با دست انجام میدم یه جورایی لذت بخشه.
ReplyDeleteبه زودی به محض اینکه دفاع کنم. یه بخشی رو به اسم غذاهای ۱ سوتی ۲ سوتی و نهایتان ۳ سوتی افتتاح میکنم.