Pages

اسپاگتی با میگو قارچ



اسپاگتی با میگو قارچ









































قبل از همه  میگوهاتون رو بخار پز کنین فقط ۵ دقیقه  بعد تو یه   قابلمه جدا میگوهارو با روغن زیتون تخم گشنیز کمی  زنجبیل  نمک دلفل و هر چاشنی که دوست داشتین به همراه آبلیمو رانده پوسته لیمو و کامی شراب سفید  و یه  حبه سر ویه دونه پیاز  خورد کرده  ماریناد کنین ، و ۱۰ دقیقه رهاش کنین  تو این مدت فر رو روشن کنین روی دمای ۱۷۵ ° سانتیگراد و بعد سوس  بشامل را آماده کنین و جداگانه قارچ هاتون رو تو کره تفت بدین. حالا میگوهارو تو فر بزارین به مدت ۱۰  دقیقه  درب ظرف رو نپوشونین  . راستش این مرحله زیاد مهم نیست میتونین این کارو رو اجاق انجام بدین یا اینکه زمان بیشتری میگوها ی نیم پز  رو تو  مواد بالا نگاه دارین این بسته به خودتونه همه روش هارو  امتحان کردم و نتیجه خیلی خوب بوده. بعد میگو روتو صافی بریزین چون چاشنی که به میگو زدیم خیلی زیاده  بعد میگو هارو از  تو صافی بردارین و با  قارچ  تو سوس بشامل بریزن . خوب حالا کمی ازآن آبی که از میگو باقی مونده و صاف شده رو هم تو سوس بشامل بریزین  ببینی میخام این سوس سفید باشه و طعم    دار هم باشه ون آب باقیمانده از میگو ها بسیار خوشمزس والی خوب طعم چاشنی ها خیلی قالب است و این به سلیقه شما بستگی داره که چقدر دوست دارین طعم دار باشه.  بزارین که سوستون کمی غلیظ بشه  با حرارت خیلی کم اسپاگتی رو آماده کنین آبکش نکنین بزارین این قدر پخته شه که آماده واسه خوردن باشه. چون نمیخام این اسپاگتی رو دام بندازم. به بخشید که اینقدر توضیح میدم. چون اگر الان ننویسم بعدن یکی میپرسه که چرا اینقدر تلگرافی توضیح میدین. خوب سپگتی رو تو بشقاب بکشین و سوسی  که کمی غلیظ شده  رو اسپاگتی بریزین   و نوش جان کنین 


***********
اگر بخواهید که خوراک شما طعم چاشنی هارو داشته باشه اما شکل و شامایلشون تو خوراک معلوم نباشه باید تمام چاشنی هاتون رو تو یه توری تمیز بریزین و سره توری رو با نخ به بندن و بندازینش تو خوراکتون تا آخرین مرحله و بعد به راحتی از تو ظرف دار بیارین این روش خیلی خوبی اگر میخاین نتیجه کار تمیز و شیک باشه.



2 comments:

  1. سلام خانمی خیلی از آشنایی با شما و هنرهای زیباتون خوشحالم. امیدوارم موفق و سالم باشین. لینکتون کردم خانمی.

    ReplyDelete
  2. ممنونم دوست عزیز، خانوم لادن. وبلاگتون رو دیدم بسیار زیبا بود من هم لینکتون می‌کنم. امیدوارم که با هم همکاری هم داشته باشیم. پاینده باشین

    ReplyDelete