کاری مرغ و قارچ البته با تهچین ساده
این طرز تهیه کاری را من از یه دوست هندی یاد گرفتم و نمیدونم چقدر به کاری مرغ اریجینال نزدیکه ولی مهم اینه که خیلی زیاد خوشمزه بود
فیله مرغ رو خورد کردم نه خیلی ریز همنطور که تو عکس میبینین.. پیاز و سر را با کره تفت دادم و آب پیاز که جم شد فیله هارو اضافه کردم. قارچ رو هم جداگونه با کره خیلی کم ، تفت دادم و به فیله ها اضافه کردم. ۱ قاشق غذاخوری سر پر هم ادویه کاری . این خوراک هم از اون دسته خوراک های پر چاشنی هندیست. فلفل و نمک هم بریزین به دلخواه البته این خوراک ذاتا باید تند باشه. پس اگر اذیت نمیشین حسابی تندش کنین . حالا یه قاشق غزاخوریی سر پرآرد سفید رو با ۴ قاشق آب مخلوط کنین طوریکه گلوله نبنده. بعد به موادتون تو قابلمه اضافه کنید حالا کمی آب اضافه کنین و بزارین غلیظ بشه تا انجا که خودتون دوست دارین. به جای این کار میتونین سوس بشامل رو که با شیر و کره آماده میشه را به مرغ و قارچ اضافه کنین. من اینجا این کارو نکردم. و به همون آرد حل شده در آب بسنده کردم. واقعن خوش مزه شده بود.
اینجا من یه تهچین قلبی ساده تو فر درست کردم که با این خوراک سرو کنم.
man ke gosht nemikhoram nemishe faghat ba gharch dorost konam ? be nazaret khoshmaze mishe proshat joon?
ReplyDeleteای وای دلم خواست
ReplyDeleteAre Leila joonam chera nemishe......
ReplyDeleteman emrooz ino dorost kardam o kheili aali shod. kolli tashakkor:)
ReplyDeleteNooooooooshe jooonet Leila jan. hala version 2 inam ke hafteh pish dorost kardam mizaram Kari morgh va ananas......
ReplyDelete