Pages

کاری مرغ و قارچ


کاری مرغ و قارچ  البته با تهچین ساده 





این طرز تهیه کاری را من از یه  دوست هندی  یاد گرفتم و نمیدونم چقدر به کاری مرغ  اریجینال نزدیکه ولی مهم اینه که خیلی زیاد خوشمزه بود

























فیله مرغ رو خورد کردم نه خیلی ریز همنطور که تو عکس میبینین.. پیاز و سر را با کره تفت دادم   و آب پیاز  که جم شد فیله هارو اضافه کردم. قارچ رو هم جداگونه با کره خیلی کم ، تفت دادم و به فیله ها اضافه کردم. ۱ قاشق غذاخوری سر  پر هم ادویه کاری . این  خوراک هم از اون دسته خوراک های پر چاشنی هندیست. فلفل و نمک هم بریزین به دلخواه البته این خوراک ذاتا باید تند باشه. پس اگر اذیت نمیشین حسابی تندش کنین . حالا یه قاشق غزاخوریی سر  پرآرد سفید رو با ۴ قاشق آب   مخلوط کنین  طوریکه گلوله نبنده. بعد به موادتون تو قابلمه اضافه کنید حالا کمی آب اضافه کنین و بزارین غلیظ بشه تا انجا که خودتون دوست دارین. به جای این کار میتونین سوس بشامل رو که با شیر و کره آماده میشه را به مرغ و قارچ اضافه کنین. من اینجا این کارو نکردم. و به همون آرد حل شده در آب بسنده کردم. واقعن خوش مزه شده بود. 
 اینجا من یه تهچین قلبی ساده تو فر درست کردم  که با این خوراک سرو کنم.

5 comments:

  1. man ke gosht nemikhoram nemishe faghat ba gharch dorost konam ? be nazaret khoshmaze mishe proshat joon?

    ReplyDelete
  2. ای وای دلم خواست

    ReplyDelete
  3. Are Leila joonam chera nemishe......

    ReplyDelete
  4. man emrooz ino dorost kardam o kheili aali shod. kolli tashakkor:)

    ReplyDelete
  5. Nooooooooshe jooonet Leila jan. hala version 2 inam ke hafteh pish dorost kardam mizaram Kari morgh va ananas......

    ReplyDelete