Pages

تارت میوه

تارت میوه












خمیر ۲     رو آماده کنید  من اینجا نصف پیمانه کمتر ارد ریختم به جاش آرد بادام اضافه کردم پس میشه یک ونیم پیمانه آرد،  نیم پیمانه آرد بادام
  داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد حتما ۱۵دقیقه  اول روی تارت رو با فویل بپو شانید تا زیاد برشته نشه


     وانیلا سوس یا کرم پاتیستر را آماده کنین 
تارت که آماده و سرد شد سوس  رو توی تارت بریزید بعد میوه هارو  روش بچیند میتونید ژله بیرنگ هم درست کنید و ۱۵ دقیقه توی یخچال بذرید کمی‌ که سفت شد البته نه خیلی‌ . اون رو روی توت فرنگی‌‌ها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه. 

مرحله بعدی نوش جان

5 comments:

  1. akh akh , i want a slice please!

    ReplyDelete
  2. Bah bah bah Jeerjeerak aziz hala fahmidam chetor bayad peydat konam. aslan kojaei dikhtar nisti........man kafie ye tart bezaram ta tor peyda konam.

    ReplyDelete
  3. LOL! yes, I remember that first tart you posted here. You are magnificent my friend:)

    ReplyDelete
  4. Ok Lady, I am flattered ..........Loooooooool

    ReplyDelete