Pages

بورک ترکی

 بورک ترکی




































این هم ی مدل بورک که من به ان کمی گردو اضافه کردم . خمیر مخصوص این دیش  یوفکا نامیده میشود دراکثر  مغازه های ترکی هم موجود است 
پنیر سفید را با کامی آب و روغن و جعفری خورد شده قاطیکنید روی خمیر بمالید و خمیر را  رول کنید. روی خمیر را هم خامه یا زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر ۱۷۵ درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت  




3 comments:

  1. خیلی خوشمزست من میدونم

    ReplyDelete
  2. ممنونم خانوم هنرمند

    ReplyDelete
  3. خیلی عالیه.....جالبه ها...نخندی....من اینو درست می کردم نمی دونستم اسمش بورکه..میگفتم رولت سیزیجات!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete