بورک ترکی
این هم ی مدل بورک که من به ان کمی گردو اضافه کردم . خمیر مخصوص این دیش یوفکا نامیده میشود دراکثر مغازه های ترکی هم موجود است
پنیر سفید را با کامی آب و روغن و جعفری خورد شده قاطیکنید روی خمیر بمالید و خمیر را رول کنید. روی خمیر را هم خامه یا زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر ۱۷۵ درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت
خیلی خوشمزست من میدونم
ReplyDeleteممنونم خانوم هنرمند
ReplyDeleteخیلی عالیه.....جالبه ها...نخندی....من اینو درست می کردم نمی دونستم اسمش بورکه..میگفتم رولت سیزیجات!!!!!!!!!!!
ReplyDelete