Pages

Cream Puff , نون خامه ای



Cream Puff , نون خامه ای


 ۱۴۵ گرم آرد
یک قاشق چایی خوری  شکر
یک  قاشق چایی خوری  نمک
۱۱۴ گرم کره
 ۱۱۲ میلی‌لیتر آب
  ۱۱۲ میلی‌لیتر شیر
چهار  عدد تخم مرغ نسبتا بزرگ حدود ۵۵-۶۰ گرم هر کدام
 یک  قاشق چایی خوری اسانس وانیل
این ۲ گرم و ۴ گرم‌هایی‌ که می‌بینید برای اینه که من رسپی رو حدودا تقسیم بر ۵ کردم چون رسپی اصلی‌ خیلی‌ موادش زیاد بود و در حد فروش روزانه یه قنادی بود تازه من خودم همین مواد رو نصف کردم و نتیجه عالی‌ شد

114 g butter
145 g all-purpose flour
1/12 ml milk
1/12 ml water
1 teaspoon salt
1 teaspoon sugar
4 eggs
1 teaspoon vanilla extract




قبل از هر چیز فر رو رو °۲۲۰ سانتی گراد تنظیم کنین تا گرم بشه

Preheat oven to 220 degrees C.

سپس کره آب و شیر  و وانیل رو مخلوط کنید داخل یه قابلمه و بزارین به جوش بیاد 
سپس مخلوط ارد و نمک و شکر  رو  که الک کردین  به مایه در حال جوش اضافه کنید و یادتون باشه قابلمه رو از رو حرارت بر دارین  شروع و کنین به هم زدن با قاشق چوبی  و دوباره به حرارت برش گردونین. این قدر به هم به زنید تا مواد داخل قابلمه دیگه به بدنه ظرف نچسبه و قابلیت فرم گرفتن داشته باشه. 

میتونین مواد رو به میکسر اضافه کنین و با دوره کند  هم بزنید تا کمی سرد بشه با دست هم میتونین . سرد که شد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و تا تخم مرغ اول حسابی مخلوط نشده دومی رو اضافه نکنید و همینطور تا دونه آخر این کارو ادامه بدین.
. سپس داخل پاکت مخصوص  کرم و خامه بریزین  از ماسوره درشت  استفاده کنین  روی سینی فر که باکاغذ  مخصوص شیرینی پزی پوشوندین به شکل نون خامی ای فرم بدین هر کدام با فاصله ۱-۲ سانت از همدیگه 


In a large pot, bring water and butter to a boil, over medium heat. Stir in flour and salt until the mixture forms a ball. Transfer the dough to a large mixing bowl. Using a wooden spoon or stand mixer beat in the eggs one at a time, mixing well after each. Drop by tablespoonful onto an ungreased baking sheet.



حدودا ۲۰-۲۵ دقیقه بزارین با حرارت ۲۰۰ درجه طبقه وسط تا روی نون ها تا اندازه ی که دوست دارین برشته بشه یادتون باشه فر ها با هم متفاوتان پس خودتون مدام چک کنین من ۱۵ دقیقه با حرارات۲۱۰ گذاشتم ۱۰ دقیقه با 
۱۸۰  




Bake for 20 to 25 minutes in the preheated oven, until golden brown. Centers should be dry.



نون هارو از تو فر در بیارین و بزارین روی سینی مشبک تا خنک بشه اگر موقع فرم دادن به حالت پیچی خمیر رو رو سینی فرم داده باشین نون ها بعد از پختن خود بخود یه  سوراخ کوچولو زیرشون ایجاد شده و میتونین به راحتی با ماسوره خامه فرم گرفته رو تو نون ها تزریق کنین لول در غیر این صورت میتونین خودتون سوراخ کنین این نون ها کاملا تو خالی هستن. یا اینکه میتونین نوناتون رو برش  بدین و خامه بریزین و به هم بچسبونین دیگه خودتون و سلیقتون

When the shells are cool, either split and fill them with the pudding mixture or cream, you also can use a pastry bag to pipe the cream into the shells.


اگر دوست داشتین میتونین حدود نصف پیمانه شکلات سیاه رو به روش بن ماری آب کنین تو ظرف استیل  . نصف پیمانه خامه رو با ۱ قاشق کره بزارین تا جوش بیاد . جوش که اومد  به شوکلات  آب شده اضافه کنین ولی به هم نزنین بعد ۷-۸ دقیقه با هم زن دستی به هم بزنین و بزارین کمی سرد بشه و روی نون خامه ای هاتون  بریزین
برای دیدن رسپی های دیگه میتونین وبلاگ شکمو یا زاینده رود رو ببینین




5 comments:

  1. اوه! پروشات!!! فوق العاده ست! من فیس بوک رو تعطیل می کنم میام آشپزی مو خوب کنم به جاش! مخصوصاً حالا که نامزد کردم!

    Naz Li, doostet.

    ReplyDelete
  2. به به نازلی جونم مبارک باشه کی؟ ما بی خبریم. مرد خوشبخت آشناست؟ مبارک عزیزم خودم شیرینی عروسیتو میپزم

    ReplyDelete
  3. تنها خوردنی هست که عمرا ازش سیر بشم عالیه

    ReplyDelete
  4. ندیدیش. امیدوارم ببینیم همو همگی. ممنون. وای مرسی از محبتت! من که با آغوش باززز استقبال می کنم! ولی خیلی کار عظیمیه! :*

    ReplyDelete