Pages

Panzerotti, Closed Italian Pizza











Last night I told myself if today is not raining I'm going to take long walk beside Pfaffikon Sea and enjoy the day. And that's what I did. In the morning I took my trekking shoes and went for a long long walk. Felt so good. It's been a while since I let myself carried away without worrying about my dissertation and research :))


And this is what I’ve made for dinner for recipe in English please, have a look here!
For recipe in Farsi scroll down.







قبل از هر چیز خمیر پیتزا را آماده کنین از اینجا، من واسه این پست از خمیر پیتزا استفاده نکردم بلکه خمیرپیراشکی درست کردم .  بعد مواد اصلی و دلخاه تون رو واسه پیتزا آماده کنین  من مخلوط گوشت چرخ کرده، سبزیجات مثله کدو، قارچ ،فلفل قرمز و هویج رو اماده کردم به این شکل که اول گوشت رو با پیاز تفت دادم  بعد هویج و در آخر  کدو و فلفل قرمز اضافه کردم. قارچ هم جداگونه با کره تفت دادم با کره خیلی کم ، و به مواد اضافه کردم. رب گوجه فرنگی زدم و با ته استکان آب گذاشتم پخته بشه و آبش ۱۰۰% جام بشه .بعد رو خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا و چدارروش پخش کردم و خمیر رو بستم. روش رو کم تخم مرغ مالیدم .مخلوط زرده و سفیده رو با هم روی خمیر میمالیم  .  بعد تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه من بیست تا ۳۰ دقیقهاول  روی خمیر رو فویل میکشم بعد۱۵ تا  ۲۰ دقیقه هم بدون فویل میزارم تا رنگش به دلخواه برسه چم خمیر تو همون ۲۰ دقیقه اول آماده میشه و باقی مواد هم پخته هستن، نوش جان 

6 comments:

  1. daste golet dard nakone azizam, che shaerane, manam ghadam mikham !;)

    ReplyDelete
  2. وااااای دلم خواست چقدر خوشگله این

    ReplyDelete
  3. khahesh mikonam Hani joonam

    ReplyDelete
  4. I'm happy you enjoyed your walk. I feel good that you're feeling good:)

    ReplyDelete