Pages

مینی پیراشکی گوشت


یه خوراک گوشتی خوشمزه ، مینی پیراشکی گوشت 






برای تهیه خمیر پیراشکی اینجا را ببینید.میتونین از خمیر های اماده هزار لا هم استفاده کنین 
من برای داخل پیراشکی. گوشت چرخ کرده را با پیاز و تره فرنگی و موسیر تازه و کمی کره   تفت دادم.  نمک فلفل و زردچوبه ، پودرگشنیز اضافه کردم .بعد از اینکه گوشت کمی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کردم. در آخر هم جعفری تازه و لوبیا قرمز پخته ریختم. ۱/۲ پیمانه آب اضافه کردم و تا وقتی آبش کاملا جمع نشود از روی حرارت بر نداشتم  




. خمیر پیراشکی رو به تیکه های کوچه تقسیم و با وردنه پهن کردم. دخش رو با مواد گوشتی که سرد شده پور کردم و سر خمیر را هم آوردم به شکلی که تو عکس میبینین . روی خمیره با تخم مرغ فرچه کردم زرده و سفیده باهم . کنجد ریختم و تو فر گذاشتم با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت ۳۰ دقیقه. 


2 comments:

  1. vaaaaaaay, che loghmei o khoshgel, injoori khoobe dige, merc

    ReplyDelete
  2. che kocholo va khoshkel shodan merci .

    ReplyDelete