یه خوراک گوشتی خوشمزه ، مینی پیراشکی گوشت
من برای داخل پیراشکی. گوشت چرخ کرده را با پیاز و تره فرنگی و موسیر تازه و کمی کره تفت دادم. نمک فلفل و زردچوبه ، پودرگشنیز اضافه کردم .بعد از اینکه گوشت کمی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کردم. در آخر هم جعفری تازه و لوبیا قرمز پخته ریختم. ۱/۲ پیمانه آب اضافه کردم و تا وقتی آبش کاملا جمع نشود از روی حرارت بر نداشتم
. خمیر پیراشکی رو به تیکه های کوچه تقسیم و با وردنه پهن کردم. دخش رو با مواد گوشتی که سرد شده پور کردم و سر خمیر را هم آوردم به شکلی که تو عکس میبینین . روی خمیره با تخم مرغ فرچه کردم زرده و سفیده باهم . کنجد ریختم و تو فر گذاشتم با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت ۳۰ دقیقه.
2 comments:
vaaaaaaay, che loghmei o khoshgel, injoori khoobe dige, merc
che kocholo va khoshkel shodan merci .
Post a Comment