مینی تارت یا تارتلت گردویی

مینی تارت  یا تارتلت گردویی











اامروز میخام طرز تهیه این مینی تارتهای  یا تارتلت گردویی رو براتون توضیح بدم 
شما قبل از هر چیز به خمیر تات نیاز دارین که میتونین از اینجا طرز تهیه رو ببینید یا اینکه خمیر رو بصورت آماده تهیه کنین من همیشه این خمیر رو خودم درست میکنم و به مقدار زیاد تو فریزر میزارم این خمیر میتونه تا ۲ ماه هم حتا بیشترتو فریزر  نگهداری بشه  .


مواد داخل تارتلت:
تخم مرغ ۱  عدد حدود ۵۵ تا ۶۰ گرمی 
کره ۷۰   گرم
پودر گردو ۴  قاشق غذا خوری
آرد  ۲  قاشق غذا خوری سر خالی
پودر شکر ۳  قاشق غذا خوری 
روغن ۱  قاشق چایخوری
کره و پودر شکر و وانیل رو  بزنید  تخم مرغ رو اضافه کنید و در نهایت آرد پودر گردو و روغن  رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. 

خوب خمیرتون رو تو قالب تارتلت به آرومی باز کنین یادتون باشه این خمیر رو نباید زیاد باهاش بازی کنین که گرمای دستتون اونو خراب کنه.قبل از اینکه مواد رو داخل خمیر بریزین  بزارین با حرارت ۱۸۰ واسه ۵ تا ۷ دقیقه تو فر داغ که خمیر خودشو بگیره باد از نکه تارت ها کمی سرد شد به آرامی با قاشق یا ماسوره مواد رو ی خمیر بریزین . در آخر هم کامی شکر قهوه ا ی روی مواده داخل تارت پخش کنین کمی کراستیش میکنه و خلاصه خوشمزه تر میشه البته اجباری نیست. بعد بزارین با حرارت ۱۷۰  حدود ۱۵ دقیقه ولی زیر خمیر رو چک کنین که خیلی خام نباشه من به زمان بیشتری نیاز داشتم 

طرز تهیه این تارتلت رو میتونین تو وبلگ شوگر چف هم ببینید از اینجا 

پیراشکی گوشت

 پیراشکی گوشت البته به شکل گل 












مواد داخل و خمیر این پیراشکی شبیه مدلهای قبلیه فقط چیدمانش فرق میکنه 
طرز تهیه  مواد داخل  پیراشکی را اینجا و طرز تهیه خمیر را اینجا ببینید .

کوفته تبریزی از ناهید عزیز


کوفته تبریزی از ناهید عزیز 



دوستان گل و بلبل سلام

من هنوزم کمی ناخوش احوالم برای همین زیاد فعال نیستم ..... راستش چند وقت پیش یکی از دوستان خوبم از ایران زنگ زد یکی بهترین دوستانم . لورا علاوه بر اینکه منو خیلی  خوشحال کرد زمینه آشنایی منو با یک خانوم خوب و مهربون به اسم ناهید عزیز فراهم کرد .. همین جا میگم که خیلی از آشنایی با این خانوم  مهربون خوش حالم. امیدوارم که موفق و شاد باشه کنارخونواده عزیزش .  ناهید گل دیروز این کوفته ها رو از دستورکوفته تبریزی من درست کرده و عکسشو برام فرستاده  . با اینکه اولین بارش بوده واقعن خوشگل و حرفه ای شده و منم کلی ذوقیدم.

رولت حلوا


رولت حلوا













دوستان عزیزم سلام
همونطور که قبلا هم براتون نوشتم این روزها  اصلاحالم خوب نیست و نمیتونم زیاد فعال باشم  هر چند که کارای زیادی از قدیم مونده که براتون پست کنم اما مجبورم آروم آروم براتون پست بزارم  امیدوارم که منو ببخشید . این رولت حلوا رو هم به تمام خوانندگان عزیز این بلوگ  تقدیم میکنم

   
مواد لازم:

آرد گندم  : یک پیمانه
روغن : یک پیمانه 
شکر : یک پیمانه
یک  ورق نون بستنی من از سایز ۳۰ در ۴۰ سانتی استفاده کردم

آب : یک پیمانه
گلاب : یک سوم پیمانه
زعفران : یک سوم قاشق چایخوری
هل در صورت تمایل: مقداری

طرز تهیه:
برای شروع شکر و  آب رو میگذاریم به جوش بیاد وبعد  گلاب اضافه می کنیم. یکی دو جوش که خورد  از روی حرارت بر می داریم 
مرحله بعدیآرد را درون ماهیتابه  تفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و به رنگ طلایی درآمد روغن را به آرد اضافه می کنیم.وقتی خوب مواد را مخلوط کردیم باید مطمئن باشی که مواد روغن کم ندارد چون هر آردی میزان خاصی روغن رو به خودش میگیره. ضمن برای رولت حلوا باید کامی چرب باشد در غیره اینسرت خوب رول نمیشه 

بعد از این که خوب مواد رو تفت دادیم و به رنگ قهوه ای در آمد مقداری از آب و شکر و گلاب و زعفران رو که قبلا با هم مخلوط کردیم را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
حالا بقیه آب و گلاب و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یک دستی حاصل بیاد .

از این به بعد دیگه باید مدام حلوا را هم بزنیم تا آب خودشو از دست بده و به روغن بیوفته و این زمان وقتی هست که مواد دیگه به تابه نچسبه و به صورت یک خمیر به هم چسبیده توی تابه  قلت بخوره
بلافاصله تا حلوا داغه اونو روی نون بستنی میریزن و کاملا پهن میکنین داغی و روغن حلوا نون بستنی رو نرم میکنه اگر دیدن به خوبی رول نمیشه کمی فقط کمی آب سپری کنین اما این روش رو زیاد توصیه نمیکنم چون نون بستنی رو بعد از رول شدن سفت و جویدنی میکنه برای اینکه کاملا مطمئن بشین از همون ابتدا روغن بیشتری استفاده کنین

اخبار شخصی





دوستان عزیز و همراهان همیشگی آشپزخونه پروشات 
با عرض معذرت کمی کسالت دارم و فعلا نمیتونم پست جدید بزارم امیدوارم منو ببخشید.
 با آرزوی سلامتی و  قبولی عبادات شما عزیزان  
پروشات 

Smoked salmon and vegetables, سالمون دودی و سبزیجات



Smoked salmon and vegetables,
 ماهی سالمون دودی و سبزیجات






“It brings variety to your table! Spaghetti or Rice with smoked salmon and vegetables.”






ماهی سالمون همان ماهی آزاد دریای شمال است که گوشت آن معمولا صورتی و بندرت نارنجی رنگ میباشد.نسبت به بسیاری دیگر از ماهیان گوشت چربتری داشته و سرشار از املاح میباشد این ماهی سر شر از ویتامین های ا و د  میباشد برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید 

ابتدا ماهی را طعم دار کنید من از روغن زیتون، فلفل سیاه و قرمز کمی پودره سیر و زنجبیل ، نمک  و زعفران و آبلیمو  استفاده کردم  ۲۰ دقیقه قبل از پخت .
سبزیجات تون رو بشورین و برش بزنین من از هویج پیاز و کدو استفاده کردم  و کمی تفت دادم 
سیبزمینی رو هم با  با پوست برش دادم کمی روغن زیتون روی انها اسپری کردم نمک و پودر رزماری همون اکلیل کوهی روی اون پاشیدم به اضافه کمی پودر جوز هندی این پودر با سیبزمینی مخصوصا  پوره بسیار عالی است سپس تو فر 
۱۸۰ درجه حدودا ۲۰ تا نیم ساعت کافیه
ماهی طعم دار شده را تو روغن خیلی کم سرخ کردم  همین

اینم از ابزاری که من باش سبزیجات رو رشته رشته کردم این مارک ابزار منه  مدل های دیگه هم هست 
Julienne Peeler

Ingredients:

4 tsp. olive oil
2 medium Salmon fillets or steak
1 medium green zucchini, thinly sliced
2 medium Carrots, thinly sliced
1 onion, thinly sliced

3 medium potatoes,
Salt & pepper, garlic, rosemary and ginger powder to taste 


Methods:

Marinade salmon with 2 tsp olive oil, salt and pepper, ginger and garlic powder, lemon juice and saffron leave it for about 20 minutes.

Place the prepared vegetables (carrots, zucchini and onions) in a big frying pan and cover with 2 tbsp of olive oil. Season with salt and freshly ground black pepper and roast for 40 minutes

Slice potatoes into long strips and season with salt, pepper, rosemary and Muscat nuts. Spry olive oil and bake for 20 to 30 minutes 180C.

Heat 1 tbsp of olive oil in a frying pan and add the salmon skin-side down. Cook for 4 minutes,

Done! 


Victoria Sponge cake recipe کیک اسفنجی ویکتوریا

Victoria Sponge cake recipe
کیک  اسفنجی ویکتوریا

همونطور که قول داده بودم طرز تهیه کیک  اسفنجی ویکتوریا را براتون میزارم این کیک بافت نسبتا سفت تری در مقایسه با کیک های اسفنجی معمول داره و برای کیک های خامه ای من این روش رو بیشتر میپسندم ولی این کاملا سلیقه ای است بعضیها بافت پوک رو برای این نوع از کیک ها بیشتر ترجیح میدن ....

مواد لازم برای کیک

ارد کیک ۱۷۵ گرم 
تخم مرغ ۳ عدد زده شده 
کره ۱۷۵ گرم 
شکر ۱۷۵ گرم

مواد لازم برای فلینگ
خامه  پر چرب ۵۰۰ میلی لیتر معمولان ۱۵% و ۳۵% رو تو تمام سوپرمارکت ها میشه پیدا کرد  شما از ۳۵% به بالا استفاده کنید 
مربا ۳ قاشق 

روش کار : 
ابتدا فر رو روی ۱۸۰ سانتیگراد برای فر های گازی و ۱۸۵ تا ۱۹۰ برای برقی ، تنظیم و روشن کنید 
کره و شکر را با هم آنقدر بزنید تا پفکی و حجم دار شود
تخم مرغ هارا کم کم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید من قبل  از اضافه کردن ارد رنده پست لیمو و وانیل اضافه میکنم 
ارد را چند بار الک کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید و اگر از همزن برقی استفاده میکردید در این مرحله آنرا کنار بزارید و فقط  با لیسک یا همون اسپچولا به آرامی هم بزنید فقط در یک  جهت  از زیر به بالا 
۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ روی طبقه وسط فر. 
میتوانید مواد رو تو ۲ قالب جداگونه بریزین  یا اینکه کیک رو بعد از پخت برش بزنین و با خامه زده شده و مربا پر کنین ۲ قالب ۱۰ سانتی  یا یک قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی کافیه  

نکته :
برای اینکه کیک شما حالت گنبدی پیدا نکنه میتویینید همونطور که تو عکس میبینین از نوار حوله ای که خیس کردین استفاده کنین و دور قالب بپیچن . البته میتونید از کمربند های که تو فروشگاه های حرفه ای وجود داره و مخصوص همین کاره  هم  استفاده کنین 


Ingredients

Sponge

    175g  unsalted butter
     175g  caster sugar
      3 eggs, beaten
      175g self-raising flour

Filling
        3 tbsp strawberry jam
   500 ml double cream

Method

Set the oven to 180C/gas , 185-190C/ electric
Cream together the butter and sugar together until light and fluffy, and then slowly add the beaten egg 
Fold in the sifted flour and spoon the mixture into the prepared cake tins 
Bake for 20 minutes. Leave to cool and then remove from the tins
Whip the cream until thick and use it with jam to fill the spongeDust liberally with icing sugar to serve

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog