Birthday Cake

Birthday Cake
Recipe by request













بیست و دوم جون تولد آقا رضا بود منم برای اولین بار کیک ژله‌ای درست کردم ... راستش اول فکر کردم باید سخت باشه ولی‌ وقتی‌ انجام شد دیدم کار سختی نبود  وقت میگیره اما سخت نیست .... خلاصه جاتون خالی‌ کیک بسیار خوش مزه شد. از اونجا که مهمون بودیم و کسی هم نمیدونست تولد رضاست منم با این کیک که هم ظاهر خوبی‌ داشت و هم مزه ش عالی‌ بود همرو سورپریز کردم . اما غافل از اینکه دوست دختر میزبان خودش مربی‌ شیرینی‌ پزی بود و من بی‌ خبر  واگر نه پیش قاضی و ملق بازی؟؟؟!!! ولی‌ باید بگم که آخر کار این خانوم مربی‌ کلی‌ از مزه و شکل و ،... تعریف کرد و رسیپی گرفت و من هندونه‌های زیر بغل رو به سختی تا خونه حمل کردم لول
برای کیک از کیک اسفنجی  ویکتوریا استفاده کردم و بینشو با خامه ژله و     کمپوت هلو پر کردم

اگر تمایلی برای رسیپی دارید پیغام بذارین براتون ای میل میزنم

13 comments:

شکمو said...

عالی شده خانم دستت درد نکنه مبارک باشه تولد همسر عزیزت اشالله سالیان سال در کنار هم زندگی کنید کیکش کیک اسفنجی بود؟

Proshat said...

are azizam vali cake esfanji maroof be victoria..... baftesh kheili behtari dare vali khali ham kheili khoshmazzash man mamooolan az in vase cake haye tavalod estefadeh mikonam bafte behtari dare

shabnam said...

خانم نیکی و پرسش...دستورش رو بذار لطفا که دلمون آب شد

Anonymous said...

فقط بگو چرا اینقدر از اینو وان تقلید میکنی تو ؟ حتی فرمت نوشت اسم روی عکسهات تقلیدیه.. واااای چی بگه آدم ... به خدا هم اعتقادی ندارم که حوالت کنم به اوون :))))))

Ashpaz said...

پروشات جان محشر شده ایشالا تولده ۱۲۰ سالگی،دستورش رو هم برای من بفرست عزیزم ،خیلی عالی شده حتما هم خوشمزست.

Zahra said...

salam proshate aziz
age lotf koni baram ham recipe cacke victoria ro befresti ham baghie dastooresho mamnoon misham, rasty be nazaretoon chera cake esfanjiaie man kheili mesle cakaie biroon pof nemikone o ziadie dence o ye khorde khamiri, merc

هانیه said...

یه دونه ای هنرمند کدبانو........مبارک باشه تولد عزیزت خانومی

Proshat said...

دوستان عزیزم ممنون از کامنت‌هاتون ، دستور کیک اسفنجی ویکتوریا رو براتون گذشتم

Proshat said...

دوستان عزیزم ممنون از کامنت‌هاتون ، دستور کیک اسفنجی ویکتوریا رو براتون گذشتم



و ما این ناشناس که به قول خودشون به خدا هم اعتقاد ندارند که منو به اون حواله کنن!!! والا بنده هم نمیدونم به امثال شما اصلا چه باید گفت ، حداقل لینکی‌ میفرستادید تا بدونیم کی‌ و کجا از کی تقلید کردیم. راستش این روزا همه از کار من تقلید می‌کنن ما هم به روی خودمون نمیاریم ولی‌ اینکه خودم از کی تقلید کردم که لینکشو نذاشتم نمیدونم.

در مورد فونت هم باید بگم مگه این آفیس وورد بیچاره چند تا فونت داره که من یدونه منحصر به فرد واسه خودم انتخاب کنم این امکان وجود داره که هزاران نفر چه بسا بیشتر دارن همزمان از این فونت استفاده می‌کنن . خانوم یا آقای عزیز این وبلاگ غیر انتفاعی است بنابر این به جای ایراد گرفتن از مطالبش استفاده کنین که نویسنده اون، بنده، بدون چشم داشت داره هر چند وقت یه بار تجربیات خودشو براتون میذاره ولو اینکه این تجربیات قبلان توسط دیگران انجام شده باشه که بنده بی‌ اطلاع باشم . ولی‌ در پایان نمیتونم اظهار تأسف نکنم برای اینچنین طرز تفکری

Anonymous said...

سلام. میشه دستور این کیک ژله ای رو بذارید؟ توی فیس بوک هم بذارید
منتظریم.

7842010222 said...

Salam

vay che aksaye mahshariii..

mishe lotfan baraye man ham email konid?

thanks

elham009@gmail.com

lotfan emailam ro az matn hazf konid o badesh ok konid !!

Anonymous said...

Bebakhshid mikhastam bedanam vasatesh mive va ghele gozashtid va in ke mishe az portegal estefade kard

Anonymous said...

Salam ,myane keik vagti ghele myzarim bayad sabr koninm ya in ke haman moge keike badio bezarim ,mamnun

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog