Victoria Sponge cake recipe کیک اسفنجی ویکتوریا

Victoria Sponge cake recipe
کیک  اسفنجی ویکتوریا

همونطور که قول داده بودم طرز تهیه کیک  اسفنجی ویکتوریا را براتون میزارم این کیک بافت نسبتا سفت تری در مقایسه با کیک های اسفنجی معمول داره و برای کیک های خامه ای من این روش رو بیشتر میپسندم ولی این کاملا سلیقه ای است بعضیها بافت پوک رو برای این نوع از کیک ها بیشتر ترجیح میدن ....

مواد لازم برای کیک

ارد کیک ۱۷۵ گرم 
تخم مرغ ۳ عدد زده شده 
کره ۱۷۵ گرم 
شکر ۱۷۵ گرم

مواد لازم برای فلینگ
خامه  پر چرب ۵۰۰ میلی لیتر معمولان ۱۵% و ۳۵% رو تو تمام سوپرمارکت ها میشه پیدا کرد  شما از ۳۵% به بالا استفاده کنید 
مربا ۳ قاشق 

روش کار : 
ابتدا فر رو روی ۱۸۰ سانتیگراد برای فر های گازی و ۱۸۵ تا ۱۹۰ برای برقی ، تنظیم و روشن کنید 
کره و شکر را با هم آنقدر بزنید تا پفکی و حجم دار شود
تخم مرغ هارا کم کم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید من قبل  از اضافه کردن ارد رنده پست لیمو و وانیل اضافه میکنم 
ارد را چند بار الک کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید و اگر از همزن برقی استفاده میکردید در این مرحله آنرا کنار بزارید و فقط  با لیسک یا همون اسپچولا به آرامی هم بزنید فقط در یک  جهت  از زیر به بالا 
۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ روی طبقه وسط فر. 
میتوانید مواد رو تو ۲ قالب جداگونه بریزین  یا اینکه کیک رو بعد از پخت برش بزنین و با خامه زده شده و مربا پر کنین ۲ قالب ۱۰ سانتی  یا یک قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی کافیه  

نکته :
برای اینکه کیک شما حالت گنبدی پیدا نکنه میتویینید همونطور که تو عکس میبینین از نوار حوله ای که خیس کردین استفاده کنین و دور قالب بپیچن . البته میتونید از کمربند های که تو فروشگاه های حرفه ای وجود داره و مخصوص همین کاره  هم  استفاده کنین 


Ingredients

Sponge

    175g  unsalted butter
     175g  caster sugar
      3 eggs, beaten
      175g self-raising flour

Filling
        3 tbsp strawberry jam
   500 ml double cream

Method

Set the oven to 180C/gas , 185-190C/ electric
Cream together the butter and sugar together until light and fluffy, and then slowly add the beaten egg 
Fold in the sifted flour and spoon the mixture into the prepared cake tins 
Bake for 20 minutes. Leave to cool and then remove from the tins
Whip the cream until thick and use it with jam to fill the spongeDust liberally with icing sugar to serve

5 comments:

Ashpaz said...

merciiiii proshat jon baray dastor in cake.

هانیه said...

مرسی عزیز مهربونم

eligooloo said...

پروشات جون خیلی لطف کردی دست گلت درد نکنه . حوله را خیس کنیم دور قالب بپیچیم بذاریم توی فر؟ آتیش نگیره حوله ه ه ه ه !:دی

eligooloo said...

دستت درد نکنه پروشات عزیز . حوله را خیس کنیم بپیچیم دور قالب بذاریم توی فر؟ آتیش نگیرهههههه!:دی

Proshat said...

eligolooo aziz fer shoma gazie movazeb bash in vase fer barghi bishtar tosieh mishe bala sare khodat nayari dokhtar

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog