همونطور که قول داده بودم طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا را براتون میزارم این کیک بافت نسبتا سفت تری در مقایسه با کیک های اسفنجی معمول داره و برای کیک های خامه ای من این روش رو بیشتر میپسندم ولی این کاملا سلیقه ای است بعضیها بافت پوک رو برای این نوع از کیک ها بیشتر ترجیح میدن ....
خامه پر چرب ۵۰۰ میلی لیتر معمولان ۱۵% و ۳۵% رو تو تمام سوپرمارکت ها میشه پیدا کرد شما از ۳۵% به بالا استفاده کنید
ابتدا فر رو روی ۱۸۰ سانتیگراد برای فر های گازی و ۱۸۵ تا ۱۹۰ برای برقی ، تنظیم و روشن کنید
کره و شکر را با هم آنقدر بزنید تا پفکی و حجم دار شود
تخم مرغ هارا کم کم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید من قبل از اضافه کردن ارد رنده پست لیمو و وانیل اضافه میکنم
ارد را چند بار الک کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید و اگر از همزن برقی استفاده میکردید در این مرحله آنرا کنار بزارید و فقط با لیسک یا همون اسپچولا به آرامی هم بزنید فقط در یک جهت از زیر به بالا
۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ روی طبقه وسط فر.
میتوانید مواد رو تو ۲ قالب جداگونه بریزین یا اینکه کیک رو بعد از پخت برش بزنین و با خامه زده شده و مربا پر کنین ۲ قالب ۱۰ سانتی یا یک قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی کافیه
برای اینکه کیک شما حالت گنبدی پیدا نکنه میتویینید همونطور که تو عکس میبینین از نوار حوله ای که خیس کردین استفاده کنین و دور قالب بپیچن . البته میتونید از کمربند های که تو فروشگاه های حرفه ای وجود داره و مخصوص همین کاره هم استفاده کنین
Set the oven to 180C/gas , 185-190C/ electric
Cream together the butter and sugar together until light and fluffy, and then slowly add the beaten egg
Fold in the sifted flour and spoon the mixture into the prepared cake tins
Bake for 20 minutes. Leave to cool and then remove from the tins
Whip the cream until thick and use it with jam to fill the spongeDust liberally with icing sugar to serve
merciiiii proshat jon baray dastor in cake.
ReplyDeleteمرسی عزیز مهربونم
ReplyDeleteپروشات جون خیلی لطف کردی دست گلت درد نکنه . حوله را خیس کنیم دور قالب بپیچیم بذاریم توی فر؟ آتیش نگیره حوله ه ه ه ه !:دی
ReplyDeleteدستت درد نکنه پروشات عزیز . حوله را خیس کنیم بپیچیم دور قالب بذاریم توی فر؟ آتیش نگیرهههههه!:دی
ReplyDeleteeligolooo aziz fer shoma gazie movazeb bash in vase fer barghi bishtar tosieh mishe bala sare khodat nayari dokhtar
ReplyDelete