Birthday Cake,کیک تولد



Birthday Cake,کیک تولد





این در واقع سومین کیک خامه ای است که تا حالا درست کردم و اولین تجربه استفاده از ژله روی کیک ، خودم که خیلی خوشم آمد این کیک رو واسه پسر۲ ساله  یکی ا ز دوستام درست کردم 
از شما چه پنهون که مهمونا هم کلی ذوق کردن از جمله عشقه کوچولوی ۲ ساله من زین الدین  که پدرش تونسی و مادرش فرانسویه .











کیک اسفنجی را هم از این دستور استفاده کردم دستوره ویدیو را برای کیک سفید استفاده کردم که همونطور که تو عکس میبینید برش دادم و ۲ قسمت کردم. برای کیک قهوه ای هم موادی که تو ویدئو اماده رو نصف کردم کمی پودره کاکاو اضافه کردم


http://www.youtube.com/watch?v=yI3PQ1baI4U





برای فیلینگ از شکلات و کمی خامه و موز استفاده کردم علتش هم این بود که یک خامه زیاد دوست ندارم دوم اینکه مهمونی تو یه شهر دیگه بود که ترسیدم خامه ها خراب بشه .روی لایه هم کمی شربت رقیق ریختم که کمبود خامه احساس نشه و ضمنا کیک خشک نباشه. برای ساحل دریا از ۲ جور بیسکویت استفاده کردم سفید و سبوس دار در واقع خواستم با بیسکویت تیره حالت خیسی ساحل رو نشون بدم . برگ  گلها خمیر فوندانت که اولین بار بود که خودم درست کردم با مارشملون و پودر قند دستورشو بعدامیزارم . دوره کیک  هم ی مدل از بیسگوت لیدی فینگر .








امیدوارم خوشتون اماده باشه




9 comments:

هانیه said...

kheili ham aali, kash yeki vase man az ina dorost mikard :( khaste nabashi khanoomi

Proshat said...

behtarinesho vasat dorost mikonam hanie aziz va mehraboon

مری said...

معرکه ســـــــت، ایده ت حرف نداره

Ashpaz said...

kheili khob shode proshat jan merci.

Proshat said...

@ Mery khoshgelam mamnoonam
@ lotf dari Yasaman jan karaye khodet ke kheili zibast azizam...

شکمو said...

kheyliiiiiiiiii ziba shode vaghan edeye jalebiye dastet dard nakone onroz comment gozashtam ama fekr konam send shod be emailet

mahshid said...

کارت واقعا قشنگه از خوندن وبلاگن خیلیییییییییی لذت می برم دوست خوبممممم .. البته اکبدوارم منم بین دوستهات جایی داشته باشم

Proshat said...

لیلا جان ممنونم عزیزم تو همیشه لطف داری خانوم

Proshat said...

مهشید عزیز سپاسگزارم از محبت و لطفی‌ که به این وبلاگ داری خواننده‌های من همانقدر عزیزان که دوستان من . ممنون که اینجا میای و وقت میزاری و میخونی‌. ارادتمند پروشات

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog