کیک ساده


کیک ساده







مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد


آرد سفید 250 گرم
شیر 150 گرم


شکر آسیاب شده 200 گرم


روغن 100 گرم


هل  یک قاشق چایخوری


بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:


تخم مرغ وشکرو هل را  خوب بزنید ،سپس روغن را به آنها اضافه کرده ومخلوط کنید تاشکرها کاملا حل شوند،پس از آن شیر وپس از مخلوط شدن شیر، آرد و بیکینگ پودررا داخل این مواد ریخته وخوب مخلوط کنید.

مواد آماده را درون ظرف  ریخته ودر طبقه ی وسط فرکه از قبل گرم شده  با 180  درجه قرار داده بعد از نیم ساعت کیک شما آماده است. ولی‌ از اونجا که فر‌ها با هم متفاوت هستند حتما ابتدا با خلال دندان امتحان کنید و تا عمق کیک فرو کنید اگر از مواد چیزی به خلال نچسبد یعنی‌ اینکه کیک پخته شده و آماده است. میتونید لابلای کیکتون گردو دارچین و کمی‌ شکر بریزین البته بصورت لایه لایه






.

اسپاگتی با اسفناج



اسپاگتی بااسفناج و پنیر پارمسان




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


اسفناج یخ زده رو با کارد چند تکه کردم.پیاز و سیر رو هم جداگانه با کره تفت دادم و با اسفناج اضافه کردم البته وقتی‌ آب اسفناج گرفته شد به علاوه پنیر رکلت اضافه کردم و کمی‌ هم عصاره سبزیجات اضافه کردم
.  نمک و فلفل و جوز هندی و کمی خامه ریختمو خیلی زود خاموش کردم.

باید حواستن باشه که به موقع اسپاکتی رو هم آماده کنید که وقتی سس تون آماده می شه یه دفعه سرو کنید.  میتونید وقتی‌ سرو کردین روغن زیتون و پنیر پارمسان رو هم روی اسپاگتی بریزین
مرحله آخر نوش جان





شیرینی‌ کنجدی یا گردویی


شیرینی‌ کنجدی یا گردویی





















مواد لازم : كره 100 گرم

آرد 100 گرم

شكر  80 گرم

کنجد و گردو به دلخواه

بيكينگ پودر

سفيده تخم مرغ 1 عدد



ابتدا كره را با شكر به خوبي مخلوط كرده تا سفيد شود .سپس سفيده تخم مرغ را در ظرف جداگانه اي به خوبي مي زنيم تا از ظرف نريزد و به مخلوط شكر و كره اضافه مي كنيم .سپس آرد را الك كرده و با بيكينگ پودر مخلوط مي كنيم و به آرامي به مواد اضافه مي كنيم  . کاغذ روغنی را داخل ظرف فر پهن می‌کنیم و از مواد با قاشق به اندازه گردو برمي داريم و در ظرف قرار مي دهيم و با قاشق مواد رو پهن می‌کنیم یا اینکه مواد رو کفه دست پهن می‌کند و به آرومی‌ و با فاصله توی ظرف میچینیم یا اصلا به من چه هر جور دوست دارین از تصور خودتون استفاده کنید فقط توروخدا نگین که میخواین دستگاه خمیر پهن کن تون رو بیارین.بعد روی آنهارو میتونید کنجد یا گردو بریزین


 سپس سيني رو به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر با دماي 180 قرار مي دهيم .پس از خارج كردن سيني از فر  با كفگير شيريني ها را از سيني جدا كنيد و بگذاريد تا كاملا سرد شوند. توجه: مي توانيد اين شيريني را با كشمش یا  بصورت ساه  درست كنيد
 
 
 
 

Basic Pizza Dough

Basic Pizza Dough





















For English see here and for recipe in Farsi see here





.

Pizza Roll

Pizza Roll























Ingredients


Pizza dough

Mozzarella cheese

Pizza cheese  (any kind)

Chopped pepperoni

Diced green pepper

1 t. Olive oil

1/2 t. Italian seasoning

Preparation

Roll dough to a 15x10" rectangle on a floured surface. Spread pizza cheese to within 1' of edges. Sprinkle cheese, pepperoni, & peppers over  cheese; roll up dough from long side. Press edges together to seal. Brush top & sides with olive oil; sprinkle with seasoning. Cover & let rise in a warm place for 1 hour. Preheat oven to 350 degrees. Bake 30-35 minutes or until golden brown.



.

ماهی‌ شکم پر1




ماهی‌ شکم پر

قبل از پخت

















با گردو چرخ شده زرشک، زعفران سبزی معطر مثل ریحان، پونه، ترخون و رزماری

پودر سیر یا خود سیر، و البته رب انار میتونید کره رو مدام در طول پخت در فر روی ماه بمالید با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد و حد اکثر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یادتون نره حتما زعفران آب کرده و شراب سفید و آبلیمو هم داخل ظرف قبل پخت بریزید

قبل از پخت










 
 
 
 
 
 
 
 




بعد از پخت


 
 
 
 
 
 

Closed Italian Pizza



Recipe: Pull the dough with your hands to about 8 inches in diameter and over one half of it put the filling and close it with the other half. Brush the top with little tomato sauce flavored with a few drops of garlic infused oil. Sprinkle some semolina on a pizza pan, put the panzerotti over it and bake it in a preheated oven at 400 F. Bake the panzerotti until it rises and when you insert a toothpick in it, it comes out clean. You can, also make a vegetarian panzerotti, if you stuff it with grilled vegetables such as zucchini, eggplant, red peppers, onions, etc.



یه مدل دیگه از رولت قارچ و گوشت

یه مدل دیگه از رولت قارچ و گوشت

















خمیر پیراشکی را قبلا اینجا توضیح دادم. ضمن میتونین از خمیر های آماده  هم استفاده کنین
Blätterteig (in deutsch) or puff pastry (in english)خمیر  





فقط مواد داخل پیراشکی میتونه به دلخواه شما تغییر کنه اینبار من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم به اضافه ادویه و رب گوجه. کاملا سرخ کردم و داخل خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا یادتون نره. روی پیراشکی رو شیر بمالید و کره داخل با فویل نیم ساعت با حرارت ۲۲۰ س و ۱۵ دقیقه بدون فویل


میتونید قارچ و فلفل سبز هم به این مواد اضافه کنید





 

سالاد فصل

سالاد فصل


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
,

مرغ بریون در فر

مرغ بریون در فر








.



کلوچه خونگی

کلوچه خونگی


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



برای تهیه خمیر 

 ۲۵۰g آرد

یک قاشق چای خوری پودر خمیر ترش

یک قاشق چای خوری نمک

۱۵۵ میلی‌ لیتر آب یا شیر

نصف پیمانه شکر

۱۵ تا ۲۰ گرم کره بدون نمک

همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۲ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد . بعد با وردنه پهن میکنین
برای مواد داخل کلوچه
میتونید مقداری شکار قهوه‌ای، پودر میخک و دارچین یا جوز استفاده کنید این مواد مقدارش اختیاریست و به دلخواه شما میتونه کم یا زیاد بشه.
بعد از اینکه خمیر رو پهن کردین به قطر ۲ الی ۳ میلمتر با قالب گرد یا هر چی‌ که دوست درین برش میدین و روی برش‌ها ابتدا کره آب شده میمالید سپس یک قاشق چای خوری یا بیشتر بسته به اندازه برش خمیرتون داره بابا من که نباید همه چیو بگم آخه ....... از مخلوط شکار و غیره رو وست برش‌ها می‌ریزید و دو لبه خمیر رو هم میارین. روی آنها تخم مرغ زده شده ( با زرد و سفیده) یا کره بمالید و داخل سینی فر بچینید با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه طبقه وست. بعد از اینکه سرد شد روش پودر قند بپاشید

نوش جان



.



About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog