مینی تارت یا تارتلت گردویی

مینی تارت  یا تارتلت گردویی











اامروز میخام طرز تهیه این مینی تارتهای  یا تارتلت گردویی رو براتون توضیح بدم 
شما قبل از هر چیز به خمیر تات نیاز دارین که میتونین از اینجا طرز تهیه رو ببینید یا اینکه خمیر رو بصورت آماده تهیه کنین من همیشه این خمیر رو خودم درست میکنم و به مقدار زیاد تو فریزر میزارم این خمیر میتونه تا ۲ ماه هم حتا بیشترتو فریزر  نگهداری بشه  .


مواد داخل تارتلت:
تخم مرغ ۱  عدد حدود ۵۵ تا ۶۰ گرمی 
کره ۷۰   گرم
پودر گردو ۴  قاشق غذا خوری
آرد  ۲  قاشق غذا خوری سر خالی
پودر شکر ۳  قاشق غذا خوری 
روغن ۱  قاشق چایخوری
کره و پودر شکر و وانیل رو  بزنید  تخم مرغ رو اضافه کنید و در نهایت آرد پودر گردو و روغن  رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. 

خوب خمیرتون رو تو قالب تارتلت به آرومی باز کنین یادتون باشه این خمیر رو نباید زیاد باهاش بازی کنین که گرمای دستتون اونو خراب کنه.قبل از اینکه مواد رو داخل خمیر بریزین  بزارین با حرارت ۱۸۰ واسه ۵ تا ۷ دقیقه تو فر داغ که خمیر خودشو بگیره باد از نکه تارت ها کمی سرد شد به آرامی با قاشق یا ماسوره مواد رو ی خمیر بریزین . در آخر هم کامی شکر قهوه ا ی روی مواده داخل تارت پخش کنین کمی کراستیش میکنه و خلاصه خوشمزه تر میشه البته اجباری نیست. بعد بزارین با حرارت ۱۷۰  حدود ۱۵ دقیقه ولی زیر خمیر رو چک کنین که خیلی خام نباشه من به زمان بیشتری نیاز داشتم 

طرز تهیه این تارتلت رو میتونین تو وبلگ شوگر چف هم ببینید از اینجا 

7 comments:

Nasim said...

vaaaaay proshat joon che khoshgelan ina man ashegh shirini gerdooi hastam ina bayad kheili khoshmazeh bashan. mersi.

gilda said...

پروشات جون ، من نمیدونم چرا کامنتهای من برات نمیاد :((

gilda said...

eeeeeeee انگار این بر آمد :)))
عزیزم واست نوشته بودم که :
خمیر بسیار لطیفی واسه این کار درست کردی ، جوری که آدم متوجه خمیر نمیشه
و اسم بسیار متناسبی داره :))) دستت درد نکنه خانومی

Proshat said...

khahesh mikonam Gilda honarmand

haniye said...

خیلییییییی عالی شدن...عجب خمیری...به به

haniye said...

کجایی عزیزم :(

gilda said...

دوست عزیز پیدات نیست ، من خودم مدتی نبودم ، و الان میبینم که صحبت از ناخوشی کردی
امیدوارم که زودتر حالت خوب شه و پیش ما باشی
و همینجور از هنرهات بهرمند شیم ، به امید بهبودییت عزیزم
گیلدا

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog