مینی تارت یا تارتلت گردویی
اامروز میخام طرز تهیه این مینی تارتهای یا تارتلت گردویی رو براتون توضیح بدم
شما قبل از هر چیز به خمیر تات نیاز دارین که میتونین از اینجا طرز تهیه رو ببینید یا اینکه خمیر رو بصورت آماده تهیه کنین من همیشه این خمیر رو خودم درست میکنم و به مقدار زیاد تو فریزر میزارم این خمیر میتونه تا ۲ ماه هم حتا بیشترتو فریزر نگهداری بشه .
مواد داخل تارتلت:
تخم مرغ ۱ عدد حدود ۵۵ تا ۶۰ گرمی
کره ۷۰ گرم
پودر گردو ۴ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری سر خالی
پودر شکر ۳ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق چایخوری
کره و پودر شکر و وانیل رو بزنید تخم مرغ رو اضافه کنید و در نهایت آرد پودر گردو و روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید.
خوب خمیرتون رو تو قالب تارتلت به آرومی باز کنین یادتون باشه این خمیر رو نباید زیاد باهاش بازی کنین که گرمای دستتون اونو خراب کنه.قبل از اینکه مواد رو داخل خمیر بریزین بزارین با حرارت ۱۸۰ واسه ۵ تا ۷ دقیقه تو فر داغ که خمیر خودشو بگیره باد از نکه تارت ها کمی سرد شد به آرامی با قاشق یا ماسوره مواد رو ی خمیر بریزین . در آخر هم کامی شکر قهوه ا ی روی مواده داخل تارت پخش کنین کمی کراستیش میکنه و خلاصه خوشمزه تر میشه البته اجباری نیست. بعد بزارین با حرارت ۱۷۰ حدود ۱۵ دقیقه ولی زیر خمیر رو چک کنین که خیلی خام نباشه من به زمان بیشتری نیاز داشتم
طرز تهیه این تارتلت رو میتونین تو وبلگ شوگر چف هم ببینید از اینجا
vaaaaay proshat joon che khoshgelan ina man ashegh shirini gerdooi hastam ina bayad kheili khoshmazeh bashan. mersi.
ReplyDeleteپروشات جون ، من نمیدونم چرا کامنتهای من برات نمیاد :((
ReplyDeleteeeeeeeee انگار این بر آمد :)))
ReplyDeleteعزیزم واست نوشته بودم که :
خمیر بسیار لطیفی واسه این کار درست کردی ، جوری که آدم متوجه خمیر نمیشه
و اسم بسیار متناسبی داره :))) دستت درد نکنه خانومی
khahesh mikonam Gilda honarmand
ReplyDeleteخیلییییییی عالی شدن...عجب خمیری...به به
ReplyDeleteکجایی عزیزم :(
ReplyDeleteدوست عزیز پیدات نیست ، من خودم مدتی نبودم ، و الان میبینم که صحبت از ناخوشی کردی
ReplyDeleteامیدوارم که زودتر حالت خوب شه و پیش ما باشی
و همینجور از هنرهات بهرمند شیم ، به امید بهبودییت عزیزم
گیلدا