Smoked salmon and vegetables,
ماهی سالمون دودی و سبزیجات
“It brings variety to your table! Spaghetti or Rice with smoked salmon and vegetables.”
ماهی سالمون همان ماهی آزاد دریای شمال است که گوشت آن معمولا صورتی و بندرت نارنجی رنگ میباشد.نسبت به بسیاری دیگر از ماهیان گوشت چربتری داشته و سرشار از املاح میباشد این ماهی سر شر از ویتامین های ا و د میباشد برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید
ابتدا ماهی را طعم دار کنید من از روغن زیتون، فلفل سیاه و قرمز کمی پودره سیر و زنجبیل ، نمک و زعفران و آبلیمو استفاده کردم ۲۰ دقیقه قبل از پخت .
سبزیجات تون رو بشورین و برش بزنین من از هویج پیاز و کدو استفاده کردم و کمی تفت دادم
سیبزمینی رو هم با با پوست برش دادم کمی روغن زیتون روی انها اسپری کردم نمک و پودر رزماری همون اکلیل کوهی روی اون پاشیدم به اضافه کمی پودر جوز هندی این پودر با سیبزمینی مخصوصا پوره بسیار عالی است سپس تو فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۰ تا نیم ساعت کافیه
ماهی طعم دار شده را تو روغن خیلی کم سرخ کردم همین
سبزیجات تون رو بشورین و برش بزنین من از هویج پیاز و کدو استفاده کردم و کمی تفت دادم
سیبزمینی رو هم با با پوست برش دادم کمی روغن زیتون روی انها اسپری کردم نمک و پودر رزماری همون اکلیل کوهی روی اون پاشیدم به اضافه کمی پودر جوز هندی این پودر با سیبزمینی مخصوصا پوره بسیار عالی است سپس تو فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۰ تا نیم ساعت کافیه
ماهی طعم دار شده را تو روغن خیلی کم سرخ کردم همین
اینم از ابزاری که من باش سبزیجات رو رشته رشته کردم این مارک ابزار منه مدل های دیگه هم هست
Julienne Peeler
Ingredients:
4 tsp. olive oil
2 medium Salmon fillets or steak
1 medium green zucchini, thinly sliced
2 medium Carrots, thinly sliced
1 onion, thinly sliced
3 medium potatoes,
Salt & pepper, garlic, rosemary and ginger powder to taste
Methods:
Marinade salmon with 2 tsp olive oil, salt and pepper, ginger and garlic powder, lemon juice and saffron leave it for about 20 minutes.
Place the prepared vegetables (carrots, zucchini and onions) in a big frying pan and cover with 2 tbsp of olive oil. Season with salt and freshly ground black pepper and roast for 40 minutes
Slice potatoes into long strips and season with salt, pepper, rosemary and Muscat nuts. Spry olive oil and bake for 20 to 30 minutes 180C.
Heat 1 tbsp of olive oil in a frying pan and add the salmon skin-side down. Cook for 4 minutes,
Done!
6 comments:
من عاشق ماهی هستم ، از هر نوعش که باشه ...مرسی پروشات عزیز
khahesh mikonam Gilda azizam
پروشات جون سبزیچات رو با ابزار خاصی رشته رشته کردی؟ چون توی خوردکن که این شکلی نمیشه کوتاه تر از این میشه. من زیاد کدبانو نیستم و قبل از ازدواج پام رو توی آشپزخونه نذاشته بودم (آیکون خجالت) اگه راهنمایی کنی ممنون میشم خانومی
are shabnam jan aksare forosh gah ha daran ama esmi barash nadidam mesle poost kane vali labeh haye movarab dare say mikonam aksesho begiram va bezaram inja
مرسی گلم. پیدا کردم. بوس.
به به........من عاشق ماهیم.........چه خوشرنگ
Post a Comment