بخچه پلو کرمانشاهی
مواد داخلش هر نوع پلو مخلوط میتونه باشه مثل زرشک پلو ، لوپیا پولو ، پلو داخل دلمه، ..... ولی یه کم باید خام تر درستش کیند که تو فر خمیر نشه
باقیش دیگه خمیر دورش و قابلمه مخصوص فرر که از جنس سفاله و روکش تفلن داره
خمیرش هم خیلی آسونه ولی من با دستگاه خمیر درس کنی آماده میکنم ولی با دست هم خیلی راحت
۲۵۰g آرد
یک قاشق چایی خوری مخمر
یک قاشق چایی خوری شکر
یک قاشق چایی خوری شکر
یک قاشق چایی خوری نمک
۱۵۵ ml آب یا شیر
روغن کرمونشاهی یا کره۱۵ الی ۲۰ گرم
همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۲ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد . بعد با وردنه پهن میکنین داخل همون قابلمه میذارید و خمیر رو میبندین روش هم شیر یا خامه میمالید و کمی روغن که خوش باشه البته با درب ۴۰ مین با درجه ۱۸۰ س
همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۲ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد . بعد با وردنه پهن میکنین داخل همون قابلمه میذارید و خمیر رو میبندین روش هم شیر یا خامه میمالید و کمی روغن که خوش باشه البته با درب ۴۰ مین با درجه ۱۸۰ س
و ۱۰ ۲۰ مین هم بدون درب حرارت هم خودتون بسته به اینکه چقدر میخواین روش برشته بشه تعیین میکنین ۱۸۰ تا ۲۰۰ خوبه
بعدش هم دیگه نوش جان
3 comments:
besyar alie mesle yek ghanade herfeii karetoon harf nadare
hossein najmi
besyar ali va herfeii vaghean mesle yek ghanade herfeii karetoon harf nadare
"hossein najmi"
Post a Comment