این شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزه رو با خمیر هزار لا یا همون پوف پاستری درست کردم.
مواد لازم:
۶ قاشق غذا خوری کره آب کرده
۲ قاشق غذا خوری بادام خورد شده
۲ قاشق غذا خوری گردو خورد شده
۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل
۳ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای یا معمولی به اضافه قدری دارچین و جوز هندی و هل
یک تخم مرغ برای روی مواد
همه مواد رو با هم مخلوط کنین وبرین سراغ خمیرتون. خمیر هزار لا رو به شکل دایره پهن کنین به ضخامت ۲ میلیمتر و مطابق شکل برش بزنین و داخل هر تکه ۱ یا ۲ قاشق چایخوری از مخلوط بادام ، ... میریزن و مطابق شکل بپیچن . بعد همرو داخل سینی فر بچینین . تخم مرغ سفیده و زرده را با چنگال کاملا مخلوط کنین و با فرچه روی مواد بمالید. سپس بادام پرک شده یا کنجد یا .... روی خمیر بریزید . داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰° س به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ دلخواه رسید. وقتی کمی سرد شد مقداری شهد گرم رو روی شیرینی ها فرچه کنین .
برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
نوش جون
برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
نوش جون