Nussgipfel (nut croissants) شرینی با مغز بادام و گردو

Nussgipfel (nut croissants)  شیرینی با مغز بادام و  گردو


  







 این شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزه رو با خمیر هزار لا یا همون پوف پاستری درست کردم. 






مواد لازم:
۶  قاشق غذا خوری کره آب کرده
۲   قاشق غذا خوری بادام خورد شده
۲   قاشق غذا خوری گردو  خورد شده
۲   قاشق غذا خوری پودر نارگیل 
۳   قاشق غذا خوری  شکر قهوه ای یا معمولی به اضافه قدری دارچین و جوز هندی و هل
یک تخم مرغ برای روی مواد 
همه مواد رو با هم مخلوط  کنین وبرین سراغ خمیرتون.  خمیر هزار لا  رو به شکل دایره پهن کنین به  ضخامت ۲ میلیمتر و مطابق شکل برش بزنین و داخل هر تکه ۱ یا ۲ قاشق چایخوری از مخلوط بادام ، ... میریزن و مطابق شکل بپیچن . بعد همرو داخل سینی فر بچینین .  تخم مرغ  سفیده و زرده را با چنگال  کاملا مخلوط کنین و با فرچه روی مواد بمالید. سپس بادام پرک شده یا کنجد یا .... روی خمیر بریزید . داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰° س  به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ دلخواه رسید.  وقتی کمی سرد شد مقداری شهد گرم رو روی شیرینی ها فرچه کنین .
 برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند  قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
  نوش جون









Spanakopita (Greek Spinach Pie), اسپاناکوپیتا

Espanacopita , اسپاناکوپیتا


 این غذای خوشمزه را من از بلوگ خوشگل لیلا خانوم، برداشتم. از آنجا که منو دیگه همه میشناسین ی تغییرات کوچولو توطرزتهیه دادم و اونم اینکه به جای پنیر خامه ا ی  پنیر فتا ریختم و گردو هم اضافه کردم





من این خوراک را با همبرگر خونگی و سوس قهوای سرو کردم 
 English: Brown sauce
 Deutsch: Bratensauce







اینم یه لینک دیگه برای دوستانی که علاقه داران مثل من رسپی های  مختلف رو ببینن و مقایسه  کنن و ....


میرزا قاسمی با مینی بربری خونگی

میرزا قاسمی با مینی بربری خونگی




دوستان و خوانندگان عزیز سلام  چند روز پیش وبلاگ  دوست عزیزی رو میدیدم که  خوراک های شمالی خوش آب و رنگی میپزه که آدم هوش و هواسش را پاک از دست میدهجالب اینجاست که بلاگ ایشون هم, هم اسم بلاگ منه بله لذت آشپزی اونم با هانی خانوم.
 خلاصه شدیدا هوس شمال رو کردم و اولین چیزی که تو ذهنم اومد میرزا قاسمی بود خدای من اینقدر واسه درست کردن و خوردنش عجله کردم که فرصت نشد چند تا عکس از مراحل آمده سازیش بگیرم. هر چند که من نه وقت کافی واسه عکسای مرحله ی دارم نه کسی که اینکارو بکنه تازه وقتی هم که از کار و درس میام خونه با عجله تمام کار هارو انجام میدم که اگر همیشه بخوام عکس بگیرم هم زمان رو از دست میدم هم شام شب  رو. ولی تمام سعی خودم رو میکنم که از قسمت های مهم حتما عکس بگیرم.با این میرزا قاسمی من چند تا مینی بربری هم درست کردم ، عکسها  و لینک را در انتهای پست ببینید جای همه خالی، بی نهایت خوشمزه شده بود و هر دومون از حد مجاز و قانونی و خدا پسندانه بیشتر خوردیم








خوب طرز تهیه میرزاقاسم را میتونین تو وبلاگ هانی عزیز ببینید من با اجازه بزرگتر ها کمی تغیر دادم و  اینکه نسبت گوجه را بیشتر کردم یعنی ۳ تا با دنجون و ۲ تا گوجه بزرگ و گوجه هارو هم ریز کردم وجداگونه گذاشتم تاحسابی آبش جم شه و ۱ قاشق هم رب گوجه زدم بعد به بادنجون های کبابی پوست کنده با روغن کرمانشاهی تفت داده شده اضافه کردم بقیه داستان روتو بلاگ این دوست عزیز ما ببینید  شمالی های عزیز به بزرگی خودتون ببخشین و امیدوارم که تغیرات داده شده  اصالت این خوراک را دچار خدشه نکرده باشه.  







طرز تهیه نون بربری را هم اینجا  ببیند که از پست های خیلی قدیمی همین بلاگه






امیدوارم که خوشتون اومده باشه تا پست بعدی خدا نگهدار.....  







Birthday Cake,کیک تولد



Birthday Cake,کیک تولد





این در واقع سومین کیک خامه ای است که تا حالا درست کردم و اولین تجربه استفاده از ژله روی کیک ، خودم که خیلی خوشم آمد این کیک رو واسه پسر۲ ساله  یکی ا ز دوستام درست کردم 
از شما چه پنهون که مهمونا هم کلی ذوق کردن از جمله عشقه کوچولوی ۲ ساله من زین الدین  که پدرش تونسی و مادرش فرانسویه .











کیک اسفنجی را هم از این دستور استفاده کردم دستوره ویدیو را برای کیک سفید استفاده کردم که همونطور که تو عکس میبینید برش دادم و ۲ قسمت کردم. برای کیک قهوه ای هم موادی که تو ویدئو اماده رو نصف کردم کمی پودره کاکاو اضافه کردم


http://www.youtube.com/watch?v=yI3PQ1baI4U





برای فیلینگ از شکلات و کمی خامه و موز استفاده کردم علتش هم این بود که یک خامه زیاد دوست ندارم دوم اینکه مهمونی تو یه شهر دیگه بود که ترسیدم خامه ها خراب بشه .روی لایه هم کمی شربت رقیق ریختم که کمبود خامه احساس نشه و ضمنا کیک خشک نباشه. برای ساحل دریا از ۲ جور بیسکویت استفاده کردم سفید و سبوس دار در واقع خواستم با بیسکویت تیره حالت خیسی ساحل رو نشون بدم . برگ  گلها خمیر فوندانت که اولین بار بود که خودم درست کردم با مارشملون و پودر قند دستورشو بعدامیزارم . دوره کیک  هم ی مدل از بیسگوت لیدی فینگر .








امیدوارم خوشتون اماده باشه




مینی پیراشکی گوشت


یه خوراک گوشتی خوشمزه ، مینی پیراشکی گوشت 






برای تهیه خمیر پیراشکی اینجا را ببینید.میتونین از خمیر های اماده هزار لا هم استفاده کنین 
من برای داخل پیراشکی. گوشت چرخ کرده را با پیاز و تره فرنگی و موسیر تازه و کمی کره   تفت دادم.  نمک فلفل و زردچوبه ، پودرگشنیز اضافه کردم .بعد از اینکه گوشت کمی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کردم. در آخر هم جعفری تازه و لوبیا قرمز پخته ریختم. ۱/۲ پیمانه آب اضافه کردم و تا وقتی آبش کاملا جمع نشود از روی حرارت بر نداشتم  




. خمیر پیراشکی رو به تیکه های کوچه تقسیم و با وردنه پهن کردم. دخش رو با مواد گوشتی که سرد شده پور کردم و سر خمیر را هم آوردم به شکلی که تو عکس میبینین . روی خمیره با تخم مرغ فرچه کردم زرده و سفیده باهم . کنجد ریختم و تو فر گذاشتم با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت ۳۰ دقیقه. 


Proshat's special shrimp sauce with spaghetti , اسپاگتی با سوس مخصوص پروشات


Proshat's special shrimp sauce  with spaghetti , اسپاگتی با سوس مخصوص پروشات 




این نوع اسپاگتی   با میگو شاید براتون آشنا   باشه  اما این سوس با مدل قبلی کاملا متفاوته .


مواد لازم
میگو متوسط برای هر نفر ۱۰-۱۳ عدد 
۱/۴ پیمانه آب باقیمانده از اسپاگتی
۱/۴ پیمانه جعفری تازه خورد شده 
۱/۲ پیمانه خامه ۱۵-۲۰% 
۱/۳ پیمانه شراب سفید 
۳-۴ حبه سیر خورد شده 
روغن زیتون یا کره، نمک و فلفل  به مقدار لازم
اسپاگتی به تعداد
پنیر پارمسان برای روی اسپاگتی دلخواه

به این ترتیپ که اول اسپاگتی  رو طبق دستور روی  پاکت به تعداد دلخواه آماده میکنین . بزارین نرم بشه چون نمیخایم دم بیندازیم. والی ۱/۴ پیمانه از آبش رو نگاه دارین  . سیر و کامی زنجبیل تازه را خورد میکنیم با روغن زیتون یا کره تفت میدیم من کم فلفل سبز تند هم ریختم اما نه دلمهای بعد جعفری تازه و خورد کرده رو به ان اضافه میکنیم . و مودم به هم میزنیم . باد از ۵ دقیقه شراب سفید اضافه کنین به همراه نمک و فلفل و آب باقیمانده از اسپاگتی  باد از ۲ الی ۳ دقیقه میگو هارو اضافه کنین. حالا حرارت رو کم کنین و بزارین تا میگو ها پخته بشه هر چه میگو تازه تر زمان پخت کمتر والی کلا زمان پخت میگو بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است . من قبلا میگو هارو بخار پز کردم برای همین نیازی نبود که صبر کنم تا میگو پخته بشه . شما وقتی احساس کردن میگو هاتون پخته خامه اضافه کنین و از اینجا به بعد مودم هم بزنین. اگه دوست داشتین میتونین کامی ادویه یا هر چاشنی که دوست داشتین اضافه کنین. و با اسپاگتی سرو کنین. 
خوب من از آب اسپاگتی استفاده نکردم راستش من میگو تازه با پوست گرفتم پوست میگو هارو جدا کردم و با کامی ادویه و شراب سفید و کرده گذاشتم بجوشه بله منظورم پوست میگو هاست نه خود میگو . بعد ازصافی   رد کردم و این آب رو به سوسم به جای آب اسپاگتی اضافه کردم.



 Medium shrimp, peeled and deveined (about 10-13 per serving)

4 garlic cloves, minced

1/4 cup parsley, chopped

1/3 cup white wine

1 teaspoon butter

2 tablespoons olive oil (light oil)

1/4 cup water (reserved from spaghetti)

1/4 cup parmesan cheese, grated

1/2 cup cream 15 to 20% 

salt and pepper

Spaghetti 


  1.  Heat a large pot of water to the boil, add 1 tsp salt and spaghetti (Have look on the label or package for information such as cooking instructions and estimated serving sizes. ), 
    1. then start your sauce.
  2.  When Spaghetti is done, usually at the most critical point of cooking the sauce, reserve 1/4 cup of 
      1. spaghetti water
  3. Put butter and olive oil into a large frying pan over medium-high heat and add the garlic when the butter melts.
  4.  Cook garlic, stirring constantly, until it becomes soft, but not browned at all, about 3-4 minutes.
  5.  Add shrimp and briefly stir into the oil, then add the parsley, stir again and add the wine, half the spaghetti water , shrimp and a good grind of pepper.
  6. Reduce heat to medium, add 1/2 cup of cream and cook, stirring occasionally, until the shrimp are just done.
  7. Serve spaghetti with some fried or steamed vegetables,  shrimp sauce and 
    1. Parmesan cheese, 
      1. gently on the top.

    The 1st Anniversary of your Blog, Proshat Kitchen!



    Cream Puff in Swan form ,   نون خامه ای قو 


    طرز تهیه نون خامه ای را اینجا ببینید

    دیروز اولین سالگرد بلاگم بود واسه همین این نون خامه ای هارودرست کردم و با عشق تقدیم میکنم به همه خواندگان خوب و صمیمی این وبلاگ  که اگر شما و کامنت های شما چه تشویقی چه انتقادی نبود ۳۰۰۰۰  بیننده نمیداشتام با اینکه بیشتر از ۶ ماه عملا فعالیت بلاگ  به خاطر درگیریهای درسیم متوقف شده بود  . از همه شما متشکرم و ازتون میخوام این داستان رو بخونین و به زندگی یک لبخند شیرین به شیرینی این نون های خامه ای بزنین. 


    حالا  میخوام یه  داستان خیلی خیلی  واقعی براتون تعریف کنم 
    روزی روزگاری قوی تنهایی بود که خیلی دلش میخواست نیمه گم شدش رو پیدا کنه



     روزا میرفت کنار مجسمه  آرزو مینشست و دونه رنگی میریخت رو سر مجسمه  آخه تو دهکده قو ها ریختن دونه رنگی موجب   میشه که آرزوت زودتر بر آورده بشه بر عکسه ما که دخیل به درخت میبندیم یا شمع روشن میکنیم . خلاصه این قوی داستان ما ۲ هفته و ۲ روز و ۲ ساعت هر روز میرفت و دونه رنگی میریختر رو سر مجسمه. عجب پشتکاری ها خودمونیم.


    تا اینکه یک روز که میرفت دونه بریزه تو راه ی خانوم قو خوشگل رو دید . یک دل نه ۱۰۰ دل عاشق شد.


     به خانوم قو گفت
    ? will you marry me 
      خانوم قو هم با سرعت نور جواب داد
    Yes I will....
    و اینگونه عشق آغاز شد 
     ۲ تایی با هم  رفتن کنارمجسمه آرزو و قسم خوردن که تا آخرعمر کنار هم بمونن و یه  دوجین بچه خوشگه و توپول و مامانی بیارین 


    اینم عکسه اولین سالگرد ازدواجشون با ۲ تا بچه خوشگل 


    این عکس رو چند سال بعد انداختن ببین خدای من .....به به چه زوج فعالی چقدر کاکل زری 

    اینم یک  عکس یادگاری خانوادگی  تویه  روز برفی در حال شنا در دریاچه 
    and Happily Ever after




    اینم تمام نون خامه ای هایی که من دیروز درست کردم


    امیدوارم که دلتون شاد وعشقتون همیشه سبز باشه  
    دوستار شما پروشات 

    How It's Made: Bread


    How It's Made: Bread

    I found this video about how bread is manufactured. Amazing art......


    نون ساندویچی

    نون ساندویچی



    من عاشق نون و نون پختن تو خونه هستم هیچی‌ لذت بخش تر از بوی نون تازه خونگی نیست



    گرم آرد   ۳۸۰

    یک قاشق چایی خوری مخمر

    ۲ قاشق چایی خوری شکر

    ۲ قاشق چایی خوری نمک

    آب یا شیر ۲۵۰ میلی‌ لیتر
    کره ۳۰ گرم نرم شده

    اول مواد خشک رو با هم مخلوط کنین . بعد مایعات را اضافه کنین و .اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۳ تا۴ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد

    برای این نون لازم نیست که اول مخمر را اکتیو کنین چون خودش در زمان استراحت خمیر فعال میشه. بعد از اینکه حجم خمیر ۲ برابر شد رو یه میز آرد میریزین و حسابی ورز میدین تا هوای اضافی خمیر خارج بشه بعد با وردنه پهن و بعد رول میکنین

    یادتون باشه که حتما روش را چاک بدین وگرنه نوناتون تو فر میترکه
    دوباره ۲۰ دقیقه میذارین بمونه تا ور بیادبعد توفر میگذارین این ۲ مرحله مهمه یادتون باشه روی خمیر  رو وقتی داخل فر میزارین کمی آب سپری کنین  بیست دقیقه تا نیم ساعت با دمای درجه سانتیگراد
    ۱۸۰

    About Me

    I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

    Search This Blog