Classic Tiramisu

Classic Tiramisu 

For English recipe click here and for Farsi here





کیک توت فرنگی و گیلاس, Strawberry and cherry cake


کیک توت فرنگی و گیلاس, 
Strawberry and Cherry Cake

For English recipe please scroll down




اینم یه برش از کیک با بستنی  پست قبلی 



کیک توت فرنگی و گیلاس

دستور اصلی این کیک  از گیلدا جان صفحه غذاهای متنوع در فیس بوک  است ولی من  کمی تغییرش دادم  ممنون از گیلدا عزیز

شکر قهوه ای 
یا معمولی   ۸۰ گرم + ۱   قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
پوست لیمو ۱ قاشق
وانیل یک قاشق مربا خوری یا یک بسته  پودر وانیل
۲  عدد تخم مرغ
ارد کیک 
۹۰   گرم
آرد ذرت
۶۰ گرم
پیکینگ  پودر یک بسته 
۷ گرمی
کمی نمک نوک قاشق چایی خوری


همونطور که میبینید تو عکسا, این کیک کوچیکه و حدودا ۴-۶ نفره است قالبتون هم بهتره ۱۸-۲۰ سانتی یا ۶-۸ اینچی باشه
فر را از قبل مثل همیشه گرم کنید
و موادتون رو از ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه کره رو هم از قبل تو میکرو گرم کنین که روان باشه ولی اصلان نباید موقع استفاده داغ باشه.
کره ,  شکر ۸۰ گرم  ، وانیل ، پوست لیمو و نمک را خوب با با هم مخلوط کنید تا نرم و سبک بشه میتونن از همزن یا میکسر با دوره متوسط استفاده کنید  وبعد تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید
 آرد و نشاسته را در آخر به مواد اضافه کنید البته خان
ومای عزیز یادتون باشه که اگر الک کنید نتیجه بهتری میگیرین حتا توصیه میشه که اگر چند بار الک کنید  بهتر هم هست من ۲ بار معمولا الک میکنیم خوب از  الک کردن  بگذریم تا مواد تون خراب نشده ان را داخل قالب مورد نظر بریزید
توت فرنگی  و گیلاستون رو بشورین خشک کنین  هسته هارو جدا کنین و داخل کیک بریزین و سعی کنین کمی فشار بدین تا میوه هم کمی داخل کیک فرو بره
میتونین کمی بادام پرک شده هم روش بریزین. در آخر
1 قاشق اضافه شکر رو روی مواد بپاشین
کیک را به مدت
۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدهید . همونطور که قبلا گفتم باید حتمن خودتون چک کنید چون فر ها  باهم متفاوت هستند. توصیه میکنم بعد از ۳۰ دقیقه از همون تکنیک  بسیار مدرن خلال دندون واسه امتحان کردن استفاده کنید.




Ingredients





Brown Sugar 135 gr + 2 table sp

Eggs 2pcs
Soft butter 100 gr  let it melt at room temperature
Vanilla essence 1 tea sp
Corn flour 60 gr sifted
Cake flour 90 gr sifted
Pinch of salt
Pecking powder 7 gr
Almond flakes Optional

Methods

Preheat the oven to 170 Celsius degree; line the bottom of your baking form (6-8 inch.) with grease proof paper.
Mix 135 gr sugar and butter and beat it with an electric mixer till soft and creamy
Add egg one by one to the mixture and beat with high speed till light and fluffy
Change to low speed and put in vanilla essence. Beat till well blended. Turn the mixer off
Use a spatula, add pecking powder and sifted flour mix (cake and corn flour) step by step, and fold them gently
Spread the batter onto baking form and put the cherry and strawberry on top
Spread the batter with the remaining sugar and almond flakes
Bake for about 35 to 45 min depending on your oven, or until a wooden stick inserted in the center comes out clean
Remove from oven and let it cool











Mascarpone-Yoghurt ice cream, بستنی ماستی با ماسکارپونه

بستنی ماستی با ماسکارپونه 
Mascarpone-Yoghurt  ice cream
for english recipe scroll down



بستنی ماستی با ماسکارپونه
۲۵۰ میلی لیتر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بدون نمک
۱۷۵ میلی لیتر شیر
۲۵۰ میلی لیتر شکر
۱۵۰ گرم ماست میوه ای شا توت توت فرنگی و گیلاس و آلبالو
اگر ماست میوه ندارین میتونین از میوه تازه پوره تهیه کنید و به ماست اضافه کنین
شیر و شکر را با هم بجوشونید مواظب باشین که شیر سر نره وقتی شیر و شکر با هم کاملا مخلوط شدند بگذارین خنک بشه بعد ماست و مسکارپونه رو اضافه کنید و با میکسر کاملا مخلوط کنید تا کامی حالت   خامه ای به خودش بگیره . مواد رو به بستنی ساز منتقل کنین  و طبق دستوره ماشین بستنی سازتون باقی مراحل رو ادامه بدین معمولا ۲۰ دقیقه با درجه متوسط کافیه . قبلا دستوره تهیه بستنی بدون نیاز به دستگاه رو اینجا براتون توضیح دادم.




Ingredients:



  • ·        250 g sugar
    ·        250 g mascarpone or unsalted cream cheese
    ·        175 ml milk
    ·        150 g berry yogurt

    Methods:
    1. Put the sugar and milk in a heavy-based saucepan over medium heat. Stir until the sugar has dissolved. Bring them into the boil and Immediately remove from the heat and pour into a bowl to cool. 

    2. When it is completely cold, combine it with the mascarpone and yogurt.
    3. Pour the mixture into an ice cream maker and process according to the manufacturer's instructions -about 20 minutes.

     If you don’t have ice cream maker:
    1.     Chill the mixture over an ice bath, stir it as fast as possible.
    2.     Put a deep baking dish, or bowl made of plastic, stainless steel or something durable in the freezer, and pour your mixture into it.
    3.      After forty-five minutes, open the door and check it.
    4.     As it starts to freeze near the edges, remove it from the freezer and stir it vigorously with a spatula or whisk. Really beat it up and break up any frozen sections. Return to freezer.
    5.     4. Continue to check the mixture every 30 minutes, stirring vigorously as it’s freezing. you can use a hand-held mixer for best results.

نرگسی اسفناج






نرگسی اسفناج یک غذای فوری و بسیار مقوی 
اینم واسه اون دسته از دوستان که میگفتن خوراک های سخت درست میکنی  که خیلی وقت میگیره این غذای دوره امتحانات من بود که کلی دوسش دارم و سه سوت آماده میشه


اسفناج یک کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه به دلخواه



اسفناج را تميز كرده خوب مي شوئيم  داخل قابلمه میریزیم با حرارت کم تا حجمش حدودا نصف بشه _من معمولا نمیزارم که اسفناج له بشه و آبش گرفته بشه چون تمام مواد غذایی خودش رو از دست میده  واسه همین اسفناج را در صافي ميريزيم كمي فشار ميدم  و آبش رو دور نریزین چون بسیار مقوی مخصوصا  واسه خانوم ها میتونین همیتوری با کامی نمک بخورین اول صبح بهتره بشرطی که تا ۲ ساعت بعدش شیر نخورین چون کلسیم موجود در شیر مانع جذب آهن موجود در اسفناج میشه.  بعد اسفناج و پياز را مخلوط كرده كمي سرخ ميكنيم بعد در ظرف نسوز آنرا ميريزيم رويش را صاف مينمائيم و تخم مرغ را روي آن منظم ميشكنيم _ كمي نمك و فلفل روي تخم مرغها مي پاشيم در آنرا ميگذاريم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا سفيده تخم مرغها كاملا بسته شود ولي زرده سفت نشود ممكن است در تابه معمولي آنرا آماده كنيم بعد در ديس قرار بدهيم. اگر نون باربری تازه هم کنارش بزارین که فبها .همین دیگه نوشه جون

آبگوشت




بایه آبگوشت چطورین ؟ اونم با گوشته بدون دنبه ؟!!! از شما چه پنهون که مدتها بود آبگوشت بخورده بودیم ۳-۴ سالی میشود البته دلیل اصلیش اینکه حبوبات آبگوشت هم من هم آقای همسر را اذیت میکنه . برای همین اینبار نخود و لوبیا رو از ۲ روز قبل تو آب گذاشتم و مدام آبش رو عوض کردم البته به این ترتیب بیخیال ویتامین ب موجود شدیم . 
خوب این قابلمه نازنین من که کلی هم بابتش پیاده شدم, سنگیه و با روکش سفال بسیار عالی برای انواع غذاهای گوشتی آبدار مخصوص پخت در زمان طولانیست میتونین هم داخل فر بزارین هم رویانواع اجاق ، واقعا  محشره که من بار اول با آبگوشت افتتاح کردم و بار دوم با قرمه سبزی نوستالژیک .......

راستی کسی هست دستور تهیه  آبگوشت رو بخاد. فکر نمیکنم والی اگر احیانا لازم دارین حتمان به من بگین به سرعت نور براتون میزارم  



اینم نمایی از قابلمه مذکور 


اینم نمایی از سفره ای که هنوز کامل  چیده نشده از بس که آقا رضا عجله دشت نزاشت ی عکس درست و حسابی بگیرم  با دوغ  لیلی و نون بربری خانگی


شروعی تازه


دوستان خوب و مهربانم بلاخره بعد از حدود ۲ ماه غیبت برگشتم  دو ماهی که با اندازه ۲ سال گذشت با اینکه یک سالی بود که درسم تموم شده بود ولی نمیدونم چرا دست و دلم واسه انجام کارای نهایی نمیرفت ولی بلاخره این مرحله هم تمام شد و الان دوران نقاهت بعد اتمام تحصیلات را میگذرانم. البته این دوران دوامی نداره و به زودی کار جدیدم رو شروع میکنم . 
از تمام دوستان عزیزی  که بلوگ منوتو این مدت  مورد لطف قرار دادن و کامنت گذاشتن بی نهایت سپاسگزارم و عذر خواهی منو بپذیرین که کامنت هاتون بی جواب مونده همرو دراولین فرصت جواب میدم. ضمنا به  زودی با کلی کارای جدید بر میگردم.
دوستار شما پروشات 


About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog