Vanilla sauce





Vanilla sauce



http://southernfood.about.com/od/dessertsaucerecipes/r/bl30120o.htm

•1/2 cup sugar

•1 tablespoon cornstarch

•2/3 cup boiling water

•2 tablespoons butter

•1 teaspoon vanilla extract

•dash salt

Preparation:

In small saucepan combine sugar and cornstarch. Stir in 1 cup boiling water. Simmer, stirring constantly, for 5 minutes. Stir in 2 tablespoons butter, vanilla extract and salt; blend well. Serve vanilla sauce warm with your favorite pudding or other dessert.



تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی




تقدیم به دوست خوشگلم لیلا ! که توت فرنگی‌ خیلی‌ دوست داره و الان هم سرش خیلی‌ شلوغه! ۶ الی‌ ۷ ساله که ندیدمش

Best of Luck honey for your PhD examination!
Miss you dearie!





اول خمیر ۲ رو آماده کنید و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد حتما ۲۰ دقیقه اول روی تارت رو با فویل بپو شانید تا زیاد برشته نشه
     وانیلا سوس یا کرم پاتیستر را آماده کنین 
تارت که آماده و سرد شد سوس  رو توی تارت بریزید بعد توت فرنگی‌ هارو روش بچیند میتونید ژله بیرنگ هم درست کنید و ۱۵ دقیقه توی یخچال بذرید کمی‌ که سفت شد البته نه خیلی‌ . اون رو روی توت فرنگی‌‌ها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه. در مرحله بعد میتونید دوباره ژله درست کنید و اینبار مستقیما روی مواد بریزید و باز هم توی یخچال بگذارید تا حسابی سفت بشه

مرحله بعدی نوش جان




سالاد گندم

سالاد گندم


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
سالاد گندم

گندم پوست کنده رو قبل پخت چند ساعت توی آب بریزید معمولا میگن خیس بخوره حالا این اصطلاح خیس خوردن چیه نمیدونم شاید منظور اینه که خیسی به خوردش بره. بعد گندم روی حرارت ملایم میگذارین تا حسابی‌ نرم بشه نمیتونم بگم چقدر چون بستگی داره به نوع گندم شما . آبه گندم که جامعه شد تو صافی میریید تا آبه اضافش گرفتیه بشه بعد فلفل (سبز، قرمز ، نارنجی،....)، گوجه، زیتون، هویج رنده شده، ریحان، فلفل سیاه و نمک و هر ادویه‌ای که تو سالاد دوست دارین اضافه کنین من سماق هم میریزم. بعد می‌تونین سوس مایونز و آبلیمو بریزین . من اصلا سوس مایونز استفاده نمیکنم معمولاً ماست رو با ادویه‌های که بالا گفتم طعم دار می‌کنم آبلیمو و روغن زیتون میریزم. شما از هر سسی که دوست دارین می‌تونین استفاده کنین مثل بالزامیکو

نوووش جان





Raisin Bread

Raisin Bread


















Ingredients:


•1 package active dry yeast

•1/4 cup warm water

•1 cup raisins

•1/4 cup soft butter

•1/4 cup sugar

•1 1/2 teaspoons salt

•1/2 cup scalded milk

•3 3/4 cups all-purpose flour

•2 eggs, beaten

Preparation:
Dissolve yeast in warm water and wait for 10 minutes . Combine raisins, butter, sugar, salt, and hot milk; stir to dissolve the sugar in a large bowl. Stir in 1 1/2 cups of the flour into ; beat well. Add yeast mixture and the beaten eggs; mix to blend well. Add enough of the remaining flour to make a soft but stiff dough. Turn out onto a lightly floured surface and knead for about 10 minutes, until dough is smooth and elastic. Place dough in a lightly buttered bowl, turning once to grease the surface. Cover with a clean dish cloth; let stand in a warm place until doubled in bulk, about 1 1/2 hours. Punch dough down and divide into 2 portions. Cover and let rest for 10 minutes. Shape into 2 loaves; place in 2 greased 8x4x3-inch loaf pans. Cover and let rise again for about 45 to 60 minutes, until almost double. Bake at 220° C for 25 minutes, placing foil over loaves the last 10 minutes, if loaves are getting too brown. Remove loaves from pans and let cool on racks.

reference, http://southernfood.about.com/od/yeastbreads/r/bl40210c.htm



پای سیب


پای سیب
 به جرات می‌تونم بگم از بین صد‌ها پای سیبی که تا حالا درست کردم این بهترین بوده



















مواد لازم برای تهیه پای سیب

۵-۶عدد سیب متوسط پاک کرده و ورق شده . بهترین سیب برای پای سیب، نوع گرنی سمیت است چون ملسه و آب نمی‌ندازه

دارچین یک قاشق مربع خوری
شکر یک پیمانه اگر سیب ترش انتخاب کردین واگر نه کمتر شکر بریزید مخصوصا اگر زیاد شیرین دوست ندارین
خلال بادام هر چقدر دوست دارین.


خمیر پای نوع ۲ رو پهن می‌کنید و سیب هارو داخل خمیر می‌ریزید یک لایه سیب یک لایه خلال بادام. سپس شکر و دارچین رو اضافه می‌کنید و یک لایه خمیر رو روی مواد مثل شل پهن می‌کنید و لبه‌های خمیر رو به هم میبندین. یادتون باشه حتما چند برش روی خمیر ایجاد کنید تا پف نکنه و خمیر پاره بشه. روی خمیر حتما شیر بمالید و مقداری شکر پخش کنید.


دیگه باقیش سلیقه خودتونه گل و بلبل درست کنید و یا عشقولانه بازی‌ قالب درست کنید

۲۲۰ درجه س به مدت ۲۰ دقیقه با فویل و ۳۰ دقیقه بدون فویل ردیف پائین البته اگر از ظرف سفالی استفاده می‌کنید در غیر این صورت ردیف وسط بذرید و حرارت رو هم کمتر.

خمیر پای۲

خمیر ۲
 _مخصوص انواع تارت و پای _




















از آنجا که در خمیر این تارت شکر استفاده نمی‌شه  بنابرین طعم قالب طمم مواد پر کننده تارت یا پای می‌باشد. در این صورت شما میتوانید آن را با انواع کرم‌های شیرین و میوه پر کنید  مثل تارت توت فرنگی‌ یا پای سیب  یا اینکه خمیر را با سبزیجات، گوشت و یا مرغ پر کنید

مواد لازم برای تهیه خمیرتارت

۲/۳ پیمانه روغن نباتی جامد
۱ قاشق غذاخوری سر پر کره بدون نمک
۲ پیمانه آرد گندم کامل شما میتونید از آرد سفید هم استفاده کنید
۱/۲ قاشق چأی خوری نمک
۷ قاشق غذاخوری آب بسیار یخ



کره و روغن رو با نمک داخل ظرف می‌ریزیم و با پشت چنگال به هم میزنید آروم و با حوصله، خمیر خیلی‌ حساسه و با اونایی که عجلهٔ دارند خوب تا نمیکنه. به تدریج و مرحله به مرحله آب رو اضافه می‌کنید تمام آب رو یک جا نریزید و سعی‌ کنید در هر مرحله خوب با چنگال مواد رو صاف کنید تا خمیر یکدست بشه.
بعد آروم با دست شروع کنید به ورز دادن فقط ۲ - ۳ دقیقه بعد خمیر رو داخل سلفن یا نایلن فریزر بذارید و مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال.
این مقدار مقدار فقط برای یک لایه خمیر بزرگ کافیه و اگر پای سیب رو در ظرف بزرگ درست میکنید باید یک لایه دیگه هم برای روی پای آماده کنید دقیقا به اندازه مواد بالا و درست به همین روش. این خمیر رو میتونید به مدت چند هفته هم در فریزر نگاه داری کنید و خراب نمی‌شه فقط حتما بذرید یخش آب بشه و از میکرو ویو استفاده نکنید

      




پای اسفناج و گوجه فرنگی‌




پای اسفناج و گوجه فرنگی‌









اسفناج را خورد می‌کنین و شسته و بد توی قابلمه ریخته، چند قاشق آب اضافه می‌کنیم و حرارت میدهیم تا آب اسفناج کشیده شود. بعد، گوجه فرنگی خورد شده را اضافه می‌کنیم البته بهتره که گوجه هارو با پیاز داغ تفت بدین و بعد به اسفناج اضافه کنید. می‌تونین کمی‌ فلفل قرمز و پنیر فتا هم اضافه کنید.



مواد آماده را داخل ظرف روی خمیر پهن شده می‌ریزید و پنیر پیتزا اضافه می‌کنید._ از خمیر پای نوع ۲ استفاده کنید بسیار خوشمزه تر می‌شه_. یک لایه دیگر خمیر روی مواد پهن می‌کنیم البته چند برش روی کمیر بزنید تا پف نکنه. میتونید روی کمیر رو به حالت مچاله شده در بیارین که خوشگل تر می‌شه. مثل همیشه کمی‌ خامه روی خمیر برس کنید و داخل فکر با حرارت ۲۲۰ بگذارید ۳۰ دقیقه با روکش فویل و ۲۰ دقیقه بدون فویل.




پای یا پیراشکی گوشت ۱

اینم یه مدل دیگه از پیراشکی گوشت





آشپز : پروشات خانوم

تدارکات، صحنه آرا و نور پرداز: خواهر شوهر عزیزم جاش خالی‌ کلی‌ باهاش حال کردم

طرز تهیه خمیر پای و پیراشکی رو قبل توضیح دادم



فقط مواد داخل پیراشکی میتونه به دلخواه شما تغییر کنه اینبار من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم به اضافه ادویه و رب گوجه. کاملا سرخ کردم و داخل خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا یادتون نره. روی پیراشکی رو شیر بمالید و کره داخل با فویل نیم ساعت با حرارت ۲۲۰ س و ۱۵ دقیقه بدون فویل.






زرشک پلو پروشات

زرشک پلو پروشات





















About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog