کاپ کیک قرمز مخملی


کاپ کیک قرمز مخملی 









دوستان عزیزم بعد از مدتها دوباره برگشتم امیدوارم همتون شاد و خندان باشید 


ضمنا این پست رو به افتخار دوستان عزیزم  هانی‌، رزیتا و الهام گذشتم امیدوارم

 همیشه شاد باشن و پر انرژی   



مواد لازم


 آرد..........................  ۲۵۰  گرم 

نمک.............................  ۱/۲  قاشق چای خوری 
پودر کاکاو................................۲ قاشق غذاخوری 
کره یا روغن مایع ...................................۱۱۳ گرم ه
 شکر.............................. ۱و ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ متوسط ۶۰گرمی...........................۲ عدد
وانیل....................... ۱ قاشق چای خوری
شیر............................... ۱ پیمانه
 رنگ قرمز ......۱- ۲  قاشق غذا خوری   
سرکه........................... ۱ قاشق چای خوری
 بکینگ سودا........... ۱ قاشق چای خوری 

مواد لازم برای کرم کاپ کیک 

کره........................     ۱ پیمانه 
پنیر خامه ای............  ۱ پیمانه 
پودر شکر........................  ۱ پیمانه 
خامه .................... نصف پیمانه
وانیل ................  ۱ قاشق چای خوری 


 اول از همه فر رو روشن  میکنیم میزاریم رو درجه حرارت  ۱۷۵ درجه سانتیگراد

آرد  و نمک و  پودر کاکاو  رو با هم قاطی میکنیم 

 حالا تو ی ظرف  کره یا روغن مایع رو واسه ۱ تا ۲ دقیقه هم میزنیم با همزن کم کم شکر رو اضافه میکنیم  و واسه ۲  تا ۳ دقیق هم میزنیم تا پف بکنه

تخم مرغ رو دونه به دونه بهش اضافه میکنیم و در بین فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه هم میزنیم  وبعدش  وانیل رو اضافه میکنیم

حالا نوبت به رنگ قرمز که باید به این مواد بالا اضافه کنیم به همراه شیر بهتره که رنگ رو تو شیر حل کنید بعد به مواد اضافه کنید  و هم میزنیم


 در قالب مافین یا کاپ کیک می‌ریزیم می‌تونین از کپسول‌های کاغذی هم استفاده کنین   و میزاریم واسه  ۱۵-۲۰ دقیقه به فر  شما بستگی داره بپزه  وقتی دیدیم که چوب خلال دندون یا تمیز میاد بیرون یعنی پخته شده و  میزاریم   تا سرد بشه تو دمای اتاق  یا تو ظرف در دار و توی یخچال بستگی داره که کی‌ میخواین روش کرم بریزین 


برای درست کردن   این کرم  باید اول کره و پنیر رو( هم دمای اتاق  رو)  با هم خوب هم بزنید تا پف بکنه وبعدش وانیل رواضافه کنید و  بعد از۵ دقیقه هم زدن آروم   خامه رو اضافه کنید  تا  غلظت مورد علاقه


من معمولا از ماست خامه‌ای استفاده می‌کنم بدون کره ولی‌ همه ذائقه نمیپسنده 
ولی‌ خویبیش اینکه عذاب وجدان کمتری میاره 







اوریجینال این دستور رو می‌تونین اینجا   ببیبید 

No comments:

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog