بایه آبگوشت چطورین ؟ اونم با گوشته بدون دنبه ؟!!! از شما چه پنهون که مدتها بود آبگوشت بخورده بودیم ۳-۴ سالی میشود البته دلیل اصلیش اینکه حبوبات آبگوشت هم من هم آقای همسر را اذیت میکنه . برای همین اینبار نخود و لوبیا رو از ۲ روز قبل تو آب گذاشتم و مدام آبش رو عوض کردم البته به این ترتیب بیخیال ویتامین ب موجود شدیم .
خوب این قابلمه نازنین من که کلی هم بابتش پیاده شدم, سنگیه و با روکش سفال بسیار عالی برای انواع غذاهای گوشتی آبدار مخصوص پخت در زمان طولانیست میتونین هم داخل فر بزارین هم رویانواع اجاق ، واقعا محشره که من بار اول با آبگوشت افتتاح کردم و بار دوم با قرمه سبزی نوستالژیک .......
راستی کسی هست دستور تهیه آبگوشت رو بخاد. فکر نمیکنم والی اگر احیانا لازم دارین حتمان به من بگین به سرعت نور براتون میزارم
اینم نمایی از قابلمه مذکور
اینم نمایی از سفره ای که هنوز کامل چیده نشده از بس که آقا رضا عجله دشت نزاشت ی عکس درست و حسابی بگیرم با دوغ لیلی و نون بربری خانگی
khosh oomadi gol khanoooooooom, hamishe shad o movafagh bashi
ReplyDeletefadat Hanieh joonam
ReplyDeleteThis looks magnificent. Jaye ma khali. Hala in strategy e kis kardan e hoboobat javab dad ya na?;)
ReplyDeleteye soal dige: dige chi too in ghablemeh dorost mishe kard? inja kheili too maghazeha mibinam az ina. man khodam goosh o too zoodpaz mipazam ke 1-2 saate dorost she. chand saat tool keshid too in ghablemehe?
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteلیلا جان این قابلمه از سنگ آهن ساخته شده و روکش سفال داره برای غذاهای گوشتی آبدار مناسبه یعنی نباید چیزی بدون آب توش پخته بشه . ژیگو ، گولاش و خورش های ایرانی رو میشه توش درست کرد. با این قابلمه و با حرارت کم حدود ۳ ساعت طول کشید تا آبگوشت حاضر بشه ولی من بیشتر گذاشتم . تو فر هم میتونی اینو بزاری ولی تو میکرو نه! انجا رو نمیدونم ولی اینجا قیمتش خیلی بالاست حدود ۳۰۰ فرانک سویس همه خانوم ها میران واسه خودشون لباس و زیور آلات ،... میخرن من هر چی دارم میدم از این خرتو پرتها میخرم از قابلمه و تابه و ۱۰۰۰ تا قالب و فرم دارم میرم بالا ......
ReplyDelete