Pages

نرگسی اسفناج






نرگسی اسفناج یک غذای فوری و بسیار مقوی 
اینم واسه اون دسته از دوستان که میگفتن خوراک های سخت درست میکنی  که خیلی وقت میگیره این غذای دوره امتحانات من بود که کلی دوسش دارم و سه سوت آماده میشه


اسفناج یک کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه به دلخواه



اسفناج را تميز كرده خوب مي شوئيم  داخل قابلمه میریزیم با حرارت کم تا حجمش حدودا نصف بشه _من معمولا نمیزارم که اسفناج له بشه و آبش گرفته بشه چون تمام مواد غذایی خودش رو از دست میده  واسه همین اسفناج را در صافي ميريزيم كمي فشار ميدم  و آبش رو دور نریزین چون بسیار مقوی مخصوصا  واسه خانوم ها میتونین همیتوری با کامی نمک بخورین اول صبح بهتره بشرطی که تا ۲ ساعت بعدش شیر نخورین چون کلسیم موجود در شیر مانع جذب آهن موجود در اسفناج میشه.  بعد اسفناج و پياز را مخلوط كرده كمي سرخ ميكنيم بعد در ظرف نسوز آنرا ميريزيم رويش را صاف مينمائيم و تخم مرغ را روي آن منظم ميشكنيم _ كمي نمك و فلفل روي تخم مرغها مي پاشيم در آنرا ميگذاريم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا سفيده تخم مرغها كاملا بسته شود ولي زرده سفت نشود ممكن است در تابه معمولي آنرا آماده كنيم بعد در ديس قرار بدهيم. اگر نون باربری تازه هم کنارش بزارین که فبها .همین دیگه نوشه جون

7 comments:

  1. in hamsar e bande esfenaj doost nadare. hala in aksaye khoshkelo behesh neshoon midam, balke vasvaseh beshe:))))
    idea e abkesh kardane esfennajet kheili khoob bood. borani e man hamishe toosh aab jam mishe. indafe abesho migriam ba abkesh.
    kheili karet doroste:)

    ReplyDelete
  2. yadam raft begam: ghazaye dooreye emtehane man sandwich e tokhemorgh e pokhte bood ba cream cheese ba chopped olive mix.

    ReplyDelete
  3. kar dorosti az khodete khanoom leila aziz e man. rasti reza ham esfenaj va kadoo doost nadash yani kheili chiza doost nadasht alan dige yavashaki sefaresh ham mideh looooool

    ReplyDelete
  4. kheili doost daram, bah bah

    ReplyDelete
  5. salam
    man taze webloge khoshgel va khoshmazaton ro didam kheili honarmandin! ali bood!

    ReplyDelete
  6. Nasim aziz shoma lotf darin webloge khodetoon ro ham man alan didam besyar ziba va honarmandaneh. alan linketoon mikonam

    ReplyDelete