Pages

باگت فرانسوی


























اون کوچولو که تو عکس کنار باگت ها  میبینین  یه  پیراشکی که با 

یه  خمیر دیگه درست کردم والی خوب همه رو با هم تو فر گذاشتم

 آرد380  گرم

یک قاشق چایی خوری مخمر

2 قاشق چایی خوری شکر

2 قاشق چایی خوری نمک

آب یا شیر 250 میلی‌ لیتر







کره 30 گرم


باید کره را در دمای محیط 2 ساعت رها کنید ولی نه در جای گرم






همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و 3 تا 4 
ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد .بعد حسابی ورز میدین تا هوای اضافی خمیر خارج بشه بعد با وردنه پهن و بعد رول میکنینیادتون باشه که حتما روش را چاک بدین وگرنه نوناتون تو فر میترکه و دوباره 20 دقیقه میذارین بمونه تا ور بیادبعد توفر میگذارین این 2 مرحله مهمه  
  یادتون باشه روی خمیر  رو وقتی داخل فر میزارین کمی آب سپری کنین  بیست دقیقه تا نیم ساعت با دمای180

4 comments:

  1. من درست کردم اینم لینکش مرســــــــــی عالی شد
    لینک شما رو هم کذاشتم :*
    http://yemalilar.blogspot.com/2010/09/blog-post_337.html

    ReplyDelete
  2. بدجور وسوسه شدم......عالیه

    ReplyDelete
  3. ey jooonam Hani aziz va Lila banoo. noooooshe jooonetoon. Hani age fer barghi dari to iran hatman dorost kon kheili asoooneh.....

    ReplyDelete