Holiday in Flüelen , Uri, Swiss



دوستانِ من سلام  یه عالمه آرزوی خوب دارم براتون تو این هوای بهاری نازنین 
با پوزش فراوان به خاطر غیبت یک هفته‌ای . راستش جای همه دوستان خالی‌ یه مسافرت ۴-۵ روزه رفتیم برای تجدید قوا. از شما چه پنهون که یک ماه دیگه امتحان دفاع دارم شدیدا هم دچار استرس از نوع بیخودیش شدم ،  التماس دعا دارم  هر چند دعا نیاز به دعا از ضعف سیستم‌های اجتماعی ناشی‌ می‌شه که اینجا ما با این معضل اصلا مواجه نیستیم ولی‌ خیلی‌ زیباست وقتی‌ دوستان و عزیزان برای آدم آرزوی موفقیت می‌کنن.  امیدوارم که شما هم برای من همین آرزو رو داشته باشین و دعا کنین من از شر این استرس بیخود و ناجور که خیلی‌ هم زشته خلاص بشم. به زودی با کلی‌ غذای خوش مزه و و متنوع خدمتتون می‌رسم. دوستون دارم  پروشات


این هم چند تا عکس از طبیعت زیبای کانتون یوری سویس همون جایی که کمپینگ رفتیم 







5 comments:

Ashpaz said...

azizam ,shohare manam vaghti mikhast emtahan baray PhD bede hamin stress ro dasht vali baad az inke emtahan dad motevajeh shod stress esh bija bode,motmaen bash khob mishe azizam,ishala hamishe movafagh bashi.

Proshat said...

mamnoooooooooooonam azizam kheili lotf dari...... omidvaram ke hame chi ok beshe

Anonymous said...

موفق باشی پروشات جان،از صمیم قلب امیدوارم که دفاع موفقیتآمیزی داشته باشی
نرگس

شکمو said...

wooow kheyli khoshgelan axha malome koli khosh gozashte mikhastam msg bedam fb ke begam nisti didam msg bastas
shad bashi hamisheeeeeee

شکمو said...

faramosh kardam besham movafagh va shad bashiiiiiii tooye tamame marahele zendegit azizam :8

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog