این شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزه رو با خمیر هزار لا یا همون پوف پاستری درست کردم.
مواد لازم:
۶ قاشق غذا خوری کره آب کرده
۲ قاشق غذا خوری بادام خورد شده
۲ قاشق غذا خوری گردو خورد شده
۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل
۳ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای یا معمولی به اضافه قدری دارچین و جوز هندی و هل
یک تخم مرغ برای روی مواد
همه مواد رو با هم مخلوط کنین وبرین سراغ خمیرتون. خمیر هزار لا رو به شکل دایره پهن کنین به ضخامت ۲ میلیمتر و مطابق شکل برش بزنین و داخل هر تکه ۱ یا ۲ قاشق چایخوری از مخلوط بادام ، ... میریزن و مطابق شکل بپیچن . بعد همرو داخل سینی فر بچینین . تخم مرغ سفیده و زرده را با چنگال کاملا مخلوط کنین و با فرچه روی مواد بمالید. سپس بادام پرک شده یا کنجد یا .... روی خمیر بریزید . داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰° س به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ دلخواه رسید. وقتی کمی سرد شد مقداری شهد گرم رو روی شیرینی ها فرچه کنین .
برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
نوش جون
برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
نوش جون
7 comments:
kheyli khoshmaze bayad bashe malome az ghiyafash uuuum
rasti poroshat jon in khamir ro khodet ba vardane nazokesh kardi?? akhe in khamir ro age ba vardane nazokesh koni pof nemikone seft mishe!
من از خمیر آماده و نازک شده استفاده کردم ، ولی این شیرینی نیازی به پف کردن نداره ولی اگر میخای پوک کنه بعد از نازک کردن حتما حتما لبه های خمیر رو با کا تر یا چاقو تیز ببر و موادی که میخای روی خمیر بریزی رو مواظب باش رو لبه ها نریزه چون پوفش رو میخابونه
mamnoonam Leila aziz az lotfet.
oh.ok merci ama inja aslan khamire nazok nadarim hamashon ye sayz hastan male shoma injor ke to ax malome kheyli nazok hast bazam mamnon az pasokhet
ba salam mikhastam bebinam age mishe az khamireh corissant amadeh estefadeh kard baraye tahaye in shirini
Leila jan manam khodam nazok kardam
khamir ro ma inja to basteh haye 250 gr darim albateh pahn shodeh ham hast
merci proshat jan khamir hay ma inja hamash mostatil shekle che khob onja gerdesh hast,rahat mishe boresh bedi.
Post a Comment