Proshat's special shrimp sauce with spaghetti , اسپاگتی با سوس مخصوص پروشات
این نوع اسپاگتی با میگو شاید براتون آشنا باشه اما این سوس با مدل قبلی کاملا متفاوته .
مواد لازم
میگو متوسط برای هر نفر ۱۰-۱۳ عدد
۱/۴ پیمانه آب باقیمانده از اسپاگتی
۱/۴ پیمانه جعفری تازه خورد شده
۱/۲ پیمانه خامه ۱۵-۲۰%
۱/۳ پیمانه شراب سفید
۳-۴ حبه سیر خورد شده
روغن زیتون یا کره، نمک و فلفل به مقدار لازم
اسپاگتی به تعداد
پنیر پارمسان برای روی اسپاگتی دلخواه
به این ترتیپ که اول اسپاگتی رو طبق دستور روی پاکت به تعداد دلخواه آماده میکنین . بزارین نرم بشه چون نمیخایم دم بیندازیم. والی ۱/۴ پیمانه از آبش رو نگاه دارین . سیر و کامی زنجبیل تازه را خورد میکنیم با روغن زیتون یا کره تفت میدیم من کم فلفل سبز تند هم ریختم اما نه دلمهای بعد جعفری تازه و خورد کرده رو به ان اضافه میکنیم . و مودم به هم میزنیم . باد از ۵ دقیقه شراب سفید اضافه کنین به همراه نمک و فلفل و آب باقیمانده از اسپاگتی باد از ۲ الی ۳ دقیقه میگو هارو اضافه کنین. حالا حرارت رو کم کنین و بزارین تا میگو ها پخته بشه هر چه میگو تازه تر زمان پخت کمتر والی کلا زمان پخت میگو بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است . من قبلا میگو هارو بخار پز کردم برای همین نیازی نبود که صبر کنم تا میگو پخته بشه . شما وقتی احساس کردن میگو هاتون پخته خامه اضافه کنین و از اینجا به بعد مودم هم بزنین. اگه دوست داشتین میتونین کامی ادویه یا هر چاشنی که دوست داشتین اضافه کنین. و با اسپاگتی سرو کنین.
خوب من از آب اسپاگتی استفاده نکردم راستش من میگو تازه با پوست گرفتم پوست میگو هارو جدا کردم و با کامی ادویه و شراب سفید و کرده گذاشتم بجوشه بله منظورم پوست میگو هاست نه خود میگو . بعد ازصافی رد کردم و این آب رو به سوسم به جای آب اسپاگتی اضافه کردم.
Medium shrimp, peeled and deveined (about 10-13 per serving)
4 garlic cloves, minced
1/4 cup parsley, chopped
1/3 cup white wine
1 teaspoon butter
2 tablespoons olive oil (light oil)
1/4 cup water (reserved from spaghetti)
1/4 cup parmesan cheese, grated
1/2 cup cream 15 to 20%
salt and pepper
Spaghetti - Heat a large pot of water to the boil, add 1 tsp salt and spaghetti (Have look on the label or package for information such as cooking instructions and estimated serving sizes. ),
- then start your sauce.
- When Spaghetti is done, usually at the most critical point of cooking the sauce, reserve 1/4 cup of
- spaghetti water
- Put butter and olive oil into a large frying pan over medium-high heat and add the garlic when the butter melts.
- Cook garlic, stirring constantly, until it becomes soft, but not browned at all, about 3-4 minutes.
- Add shrimp and briefly stir into the oil, then add the parsley, stir again and add the wine, half the spaghetti water , shrimp and a good grind of pepper.
- Reduce heat to medium, add 1/2 cup of cream and cook, stirring occasionally, until the shrimp are just done.
- Serve spaghetti with some fried or steamed vegetables, shrimp sauce and
- Parmesan cheese,
- gently on the top.
- Parmesan cheese,
5 comments:
ghiyafash kheyyyyyyyyyyyyyyli khoshmazast khodesham hatman lazize
merci baraye dastore none gandom aliee bood hame dost dashtam manzor az hame shoshom va man :D
نووش جون خودت و آقای همسر..... خوشحالم که راضی بودین. راستش اگه بخوام دل آقای همسر رو بدست بیارم اول همین نون دوم نون خامهای سوم بستنی لووووول. ولی واقعا هیچی بهتر از بوی نون تازه تو خونه میپیچه نیست من فکر میکنم تو ۲ ساله قبل شاید فقط ۷-۸ بار نون خریدیم
kheili dastore khobi proshat jan,hatman emtahan mikonam .
khosh halam ke khoshet omad Yasaman aziz
Salam
Ma dar haale sakhtan e yek website/blog hastim baraye ashpazi va tamam e osool baraye yek zendegi e behtar. agar mayel beh hamkari ba ma hastid lotfan ba ma tamas begirid. dar>> i7salad(at)yahoo(dot)com
Post a Comment