Proshat's special shrimp sauce with spaghetti , اسپاگتی با سوس مخصوص پروشات


Proshat's special shrimp sauce  with spaghetti , اسپاگتی با سوس مخصوص پروشات 




این نوع اسپاگتی   با میگو شاید براتون آشنا   باشه  اما این سوس با مدل قبلی کاملا متفاوته .


مواد لازم
میگو متوسط برای هر نفر ۱۰-۱۳ عدد 
۱/۴ پیمانه آب باقیمانده از اسپاگتی
۱/۴ پیمانه جعفری تازه خورد شده 
۱/۲ پیمانه خامه ۱۵-۲۰% 
۱/۳ پیمانه شراب سفید 
۳-۴ حبه سیر خورد شده 
روغن زیتون یا کره، نمک و فلفل  به مقدار لازم
اسپاگتی به تعداد
پنیر پارمسان برای روی اسپاگتی دلخواه

به این ترتیپ که اول اسپاگتی  رو طبق دستور روی  پاکت به تعداد دلخواه آماده میکنین . بزارین نرم بشه چون نمیخایم دم بیندازیم. والی ۱/۴ پیمانه از آبش رو نگاه دارین  . سیر و کامی زنجبیل تازه را خورد میکنیم با روغن زیتون یا کره تفت میدیم من کم فلفل سبز تند هم ریختم اما نه دلمهای بعد جعفری تازه و خورد کرده رو به ان اضافه میکنیم . و مودم به هم میزنیم . باد از ۵ دقیقه شراب سفید اضافه کنین به همراه نمک و فلفل و آب باقیمانده از اسپاگتی  باد از ۲ الی ۳ دقیقه میگو هارو اضافه کنین. حالا حرارت رو کم کنین و بزارین تا میگو ها پخته بشه هر چه میگو تازه تر زمان پخت کمتر والی کلا زمان پخت میگو بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است . من قبلا میگو هارو بخار پز کردم برای همین نیازی نبود که صبر کنم تا میگو پخته بشه . شما وقتی احساس کردن میگو هاتون پخته خامه اضافه کنین و از اینجا به بعد مودم هم بزنین. اگه دوست داشتین میتونین کامی ادویه یا هر چاشنی که دوست داشتین اضافه کنین. و با اسپاگتی سرو کنین. 
خوب من از آب اسپاگتی استفاده نکردم راستش من میگو تازه با پوست گرفتم پوست میگو هارو جدا کردم و با کامی ادویه و شراب سفید و کرده گذاشتم بجوشه بله منظورم پوست میگو هاست نه خود میگو . بعد ازصافی   رد کردم و این آب رو به سوسم به جای آب اسپاگتی اضافه کردم.



 Medium shrimp, peeled and deveined (about 10-13 per serving)

4 garlic cloves, minced

1/4 cup parsley, chopped

1/3 cup white wine

1 teaspoon butter

2 tablespoons olive oil (light oil)

1/4 cup water (reserved from spaghetti)

1/4 cup parmesan cheese, grated

1/2 cup cream 15 to 20% 

salt and pepper

Spaghetti 


  1.  Heat a large pot of water to the boil, add 1 tsp salt and spaghetti (Have look on the label or package for information such as cooking instructions and estimated serving sizes. ), 
    1. then start your sauce.
  2.  When Spaghetti is done, usually at the most critical point of cooking the sauce, reserve 1/4 cup of 
      1. spaghetti water
  3. Put butter and olive oil into a large frying pan over medium-high heat and add the garlic when the butter melts.
  4.  Cook garlic, stirring constantly, until it becomes soft, but not browned at all, about 3-4 minutes.
  5.  Add shrimp and briefly stir into the oil, then add the parsley, stir again and add the wine, half the spaghetti water , shrimp and a good grind of pepper.
  6. Reduce heat to medium, add 1/2 cup of cream and cook, stirring occasionally, until the shrimp are just done.
  7. Serve spaghetti with some fried or steamed vegetables,  shrimp sauce and 
    1. Parmesan cheese, 
      1. gently on the top.

    5 comments:

    شکمو said...

    ghiyafash kheyyyyyyyyyyyyyyli khoshmazast khodesham hatman lazize
    merci baraye dastore none gandom aliee bood hame dost dashtam manzor az hame shoshom va man :D

    Proshat said...

    نووش جون خودت و آقای همسر..... خوشحالم که راضی‌ بودین. راستش اگه بخوام دل آقای همسر رو بدست بیارم اول همین نون دوم نون خامه‌ای سوم بستنی لووووول. ولی‌ واقعا هیچی‌ بهتر از بوی نون تازه تو خونه میپیچه نیست من فکر می‌کنم تو ۲ ساله قبل شاید فقط ۷-۸ بار نون خریدیم

    Ashpaz said...

    kheili dastore khobi proshat jan,hatman emtahan mikonam .

    Proshat said...

    khosh halam ke khoshet omad Yasaman aziz

    Anonymous said...

    Salam
    Ma dar haale sakhtan e yek website/blog hastim baraye ashpazi va tamam e osool baraye yek zendegi e behtar. agar mayel beh hamkari ba ma hastid lotfan ba ma tamas begirid. dar>> i7salad(at)yahoo(dot)com

    About Me

    I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

    Search This Blog