کوفته تبریزی








کوفته تبریزی






کوفته تبریزی  
مواد لازم :
ـ گوشت بدون چربی ۳۵۰  گرم ۲ بار حداقل چرخ کنید تا کشدار شود
ـ لپه  پخته  و نیم کوب شده یک  دوم پیمانه  لپه را با کمی نمک بپزید 
ـ برنج پخته و نیمکوب شده  یک دوم پیمانه 
ـ تخم مرغ ۲ عدد
ـ نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
ـ گردو و زرشک الو سیاه یا برگ قیسی  و تخم مرغ پخته برای داخل 
 مواد لازم برای سوس 
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه ۲ قاشق  
نمک فلفل و سایر چاشنی های مورد علاقه 

گوشت پیاز رنده شده که ابش را هم گرفتین برنج  و لپه را با هم  مخلوط کنید . و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه  اضافه کنین  گشنیز و تره و ترخون تازه اگر دارین اگر نه چاره نیست سبزیجات  خشک بریزین    حسابی چنگ بزنین و در آخر تخم مرغ هارو بریزین بازم چنگ بزنین.و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه  به اندازه ی پرتقال بردارید و با زرشک  و گردو الو و تخم مرغ پخته  پر کنین . من از یک چهارم تخم مرغ استفاده کردم واسه هر دونه .  کوفته هارو به پرتقال در آوریدو کنار بزارید و برین سراغ آماده کردن سوس . اول پیازرو سرخ کنین تو کمی روغن و رب گوجه اضافه کنید و چاشنی های مورد علاقتون رو اضافه کنین و و در آخر ۲ لیوان آب اضافه کنین و بزارین چند جوش بزنه . آروم آروم کوفته هارو تو این سوس در حال جوش بریزین و درب  تابه رو اصلا نزارین زارین چون کوفته ها ترک بر میداره ولی اگر بابت ترک خوردن کوفته ها نگرانین به موادتون کمی ارد نخود چی اضافه کنین . وقتی یک طرف کوفته ها کمی خودش رو گرفت آروم برگردونین تا طرف دیگه هم پخته بشه رو حرارت  ملایم بزارین نیم ساعت یا بیشتر هواستون باشه اگر آبش کم میشود میتونین  کمی آب جوش اضافه کنین من داخل سوسش هم موقع پخت زرشک و گردو و الو ریختم. حسابی خوش مزه شده بود جای همگی خالی
To see more recipe have a look here
http://hanichef.blogfa.com/post-19.aspx


2 comments:

هانیه said...

به به، چه کردی خانوووووم، دلم آب شد

ناهید_احمد said...

yek salam bishtare nakhordam emshab ahmad miad az dasturet estefade mikonam dorost mikonam. bah bah bah che chizaii aluuuuuu gheysiiiiii zereshk che kardi dokhtar

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog