نرگسی اسفناج






نرگسی اسفناج یک غذای فوری و بسیار مقوی 
اینم واسه اون دسته از دوستان که میگفتن خوراک های سخت درست میکنی  که خیلی وقت میگیره این غذای دوره امتحانات من بود که کلی دوسش دارم و سه سوت آماده میشه


اسفناج یک کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه به دلخواه



اسفناج را تميز كرده خوب مي شوئيم  داخل قابلمه میریزیم با حرارت کم تا حجمش حدودا نصف بشه _من معمولا نمیزارم که اسفناج له بشه و آبش گرفته بشه چون تمام مواد غذایی خودش رو از دست میده  واسه همین اسفناج را در صافي ميريزيم كمي فشار ميدم  و آبش رو دور نریزین چون بسیار مقوی مخصوصا  واسه خانوم ها میتونین همیتوری با کامی نمک بخورین اول صبح بهتره بشرطی که تا ۲ ساعت بعدش شیر نخورین چون کلسیم موجود در شیر مانع جذب آهن موجود در اسفناج میشه.  بعد اسفناج و پياز را مخلوط كرده كمي سرخ ميكنيم بعد در ظرف نسوز آنرا ميريزيم رويش را صاف مينمائيم و تخم مرغ را روي آن منظم ميشكنيم _ كمي نمك و فلفل روي تخم مرغها مي پاشيم در آنرا ميگذاريم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا سفيده تخم مرغها كاملا بسته شود ولي زرده سفت نشود ممكن است در تابه معمولي آنرا آماده كنيم بعد در ديس قرار بدهيم. اگر نون باربری تازه هم کنارش بزارین که فبها .همین دیگه نوشه جون

7 comments:

Leila khanoom said...

in hamsar e bande esfenaj doost nadare. hala in aksaye khoshkelo behesh neshoon midam, balke vasvaseh beshe:))))
idea e abkesh kardane esfennajet kheili khoob bood. borani e man hamishe toosh aab jam mishe. indafe abesho migriam ba abkesh.
kheili karet doroste:)

Leila khanoom said...

yadam raft begam: ghazaye dooreye emtehane man sandwich e tokhemorgh e pokhte bood ba cream cheese ba chopped olive mix.

Proshat said...

kar dorosti az khodete khanoom leila aziz e man. rasti reza ham esfenaj va kadoo doost nadash yani kheili chiza doost nadasht alan dige yavashaki sefaresh ham mideh looooool

هانیه said...

kheili doost daram, bah bah

Proshat said...

fadat Hanieh golam

Nasim said...

salam
man taze webloge khoshgel va khoshmazaton ro didam kheili honarmandin! ali bood!

Proshat said...

Nasim aziz shoma lotf darin webloge khodetoon ro ham man alan didam besyar ziba va honarmandaneh. alan linketoon mikonam

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog