کیک توت فرنگی و گیلاس, Strawberry and cherry cake


کیک توت فرنگی و گیلاس, 
Strawberry and Cherry Cake

For English recipe please scroll down




اینم یه برش از کیک با بستنی  پست قبلی 



کیک توت فرنگی و گیلاس

دستور اصلی این کیک  از گیلدا جان صفحه غذاهای متنوع در فیس بوک  است ولی من  کمی تغییرش دادم  ممنون از گیلدا عزیز

شکر قهوه ای 
یا معمولی   ۸۰ گرم + ۱   قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
پوست لیمو ۱ قاشق
وانیل یک قاشق مربا خوری یا یک بسته  پودر وانیل
۲  عدد تخم مرغ
ارد کیک 
۹۰   گرم
آرد ذرت
۶۰ گرم
پیکینگ  پودر یک بسته 
۷ گرمی
کمی نمک نوک قاشق چایی خوری


همونطور که میبینید تو عکسا, این کیک کوچیکه و حدودا ۴-۶ نفره است قالبتون هم بهتره ۱۸-۲۰ سانتی یا ۶-۸ اینچی باشه
فر را از قبل مثل همیشه گرم کنید
و موادتون رو از ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه کره رو هم از قبل تو میکرو گرم کنین که روان باشه ولی اصلان نباید موقع استفاده داغ باشه.
کره ,  شکر ۸۰ گرم  ، وانیل ، پوست لیمو و نمک را خوب با با هم مخلوط کنید تا نرم و سبک بشه میتونن از همزن یا میکسر با دوره متوسط استفاده کنید  وبعد تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید
 آرد و نشاسته را در آخر به مواد اضافه کنید البته خان
ومای عزیز یادتون باشه که اگر الک کنید نتیجه بهتری میگیرین حتا توصیه میشه که اگر چند بار الک کنید  بهتر هم هست من ۲ بار معمولا الک میکنیم خوب از  الک کردن  بگذریم تا مواد تون خراب نشده ان را داخل قالب مورد نظر بریزید
توت فرنگی  و گیلاستون رو بشورین خشک کنین  هسته هارو جدا کنین و داخل کیک بریزین و سعی کنین کمی فشار بدین تا میوه هم کمی داخل کیک فرو بره
میتونین کمی بادام پرک شده هم روش بریزین. در آخر
1 قاشق اضافه شکر رو روی مواد بپاشین
کیک را به مدت
۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدهید . همونطور که قبلا گفتم باید حتمن خودتون چک کنید چون فر ها  باهم متفاوت هستند. توصیه میکنم بعد از ۳۰ دقیقه از همون تکنیک  بسیار مدرن خلال دندون واسه امتحان کردن استفاده کنید.




Ingredients





Brown Sugar 135 gr + 2 table sp

Eggs 2pcs
Soft butter 100 gr  let it melt at room temperature
Vanilla essence 1 tea sp
Corn flour 60 gr sifted
Cake flour 90 gr sifted
Pinch of salt
Pecking powder 7 gr
Almond flakes Optional

Methods

Preheat the oven to 170 Celsius degree; line the bottom of your baking form (6-8 inch.) with grease proof paper.
Mix 135 gr sugar and butter and beat it with an electric mixer till soft and creamy
Add egg one by one to the mixture and beat with high speed till light and fluffy
Change to low speed and put in vanilla essence. Beat till well blended. Turn the mixer off
Use a spatula, add pecking powder and sifted flour mix (cake and corn flour) step by step, and fold them gently
Spread the batter onto baking form and put the cherry and strawberry on top
Spread the batter with the remaining sugar and almond flakes
Bake for about 35 to 45 min depending on your oven, or until a wooden stick inserted in the center comes out clean
Remove from oven and let it cool











5 comments:

Nasim said...

vaay ajab cake khoshgel va delbari shode! kheili delam khast alan! che chizaye khoshmazei dahanam ab oftad akh oon bastani ro begoo! man tahala bastani dorost nakardam nemidonam chera hamash mitarsam az dorost kardan bastani! ehsas mikonam khob dar nemiad! vaghean dasteton dard nakone aliiiiii bood! oon tiramisu ro man 100 sale mikham dorost konam malom nist key bakhtesh baz mishe!!!!

shabnam said...

پروشات جون درست کردم چقدر عالی و خوشمزه شد...فقط نمی‌دونم چرا مال من مایه از اطراف راه افتاد و روی کیک رو گرفت در نتیجه مثل مال شما روش خوشگل و رنگارنگ نشد و میوه‌ها لای کیک موندند!!! ظرف همون سایزی که گفتی استفاده کردم...حیف که کوچیکه تا الان که هنوز کامل خنک نشده نصف کیک ناپدید شده :))

Proshat said...

Shabnam aziz az ard zorat esrefadeh kardi? agar are dafe bad ba neshasteh zorat emtehan kon . rasti mavad ro mitooni 2 barabar koni vali size zarfet ro ham bishter kon ke khamir nashe va modat zaman ham 45-60 min kon
omidvaram dafe baad behtar beshe say kon dastorat ro daghaghan ejra kon motmaenam dafe baad razi tari

shabnam said...

آره عزیزم آرد ذرت بود...چشم مرسی...همیشه به وبلاگت سر میزنم و منتظر غذاهای خوشمزه هستم البته اگر کمی هم بشه نیم نگاهی به کالری و رژیمی بودن داشت که عالی میشه. بوس

Proshat said...

Shabnam jan ye barnameh daram ke daram rosh kar mikonam baraye ghazahaye kam calorie va low fat bezoodi barnamash amade mishe.....

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog