پای اسفناج و گوجه فرنگی
اسفناج را خورد میکنین و شسته و بد توی قابلمه ریخته، چند قاشق آب اضافه میکنیم و حرارت میدهیم تا آب اسفناج کشیده شود. بعد، گوجه فرنگی خورد شده را اضافه میکنیم البته بهتره که گوجه هارو با پیاز داغ تفت بدین و بعد به اسفناج اضافه کنید. میتونین کمی فلفل قرمز و پنیر فتا هم اضافه کنید.
مواد آماده را داخل ظرف روی خمیر پهن شده میریزید و پنیر پیتزا اضافه میکنید._ از خمیر پای نوع ۲ استفاده کنید بسیار خوشمزه تر میشه_. یک لایه دیگر خمیر روی مواد پهن میکنیم البته چند برش روی کمیر بزنید تا پف نکنه. میتونید روی کمیر رو به حالت مچاله شده در بیارین که خوشگل تر میشه. مثل همیشه کمی خامه روی خمیر برس کنید و داخل فکر با حرارت ۲۲۰ بگذارید ۳۰ دقیقه با روکش فویل و ۲۰ دقیقه بدون فویل.
No comments:
Post a Comment